Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Educació / Notícies àrea / AJUTS DE LLIBRES DE TEXT I/O MATERIAL ESCOLAR

AJUTS DE LLIBRES DE TEXT I/O MATERIAL ESCOLAR

Els dies 16,17 i 18 d’abril de 8.30 h a 14.00 h I a la Sala de Plens del Consistori, l’Ajuntament de Puigcerdà lliurarà a les famílies els xecs per ajuts de llibres de text i/o material escolar.

16/04/2018

En el marc del programa de subvencions a l’ensenyament de l’Ajuntament de Puigcerdà, el Consistori ha aprovat, per cinquè any consecutiu, concedir un ajut a les families amb fills matriculats a la Llar d’Infantls Municipal de Puigcerdà,  i als alumnes d’educació infantil (P3, P4, P5) , ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà, i Programes de Formació i Inserció i alumnes de la UEC, corresponents als curs 2017/2018.

 

Els dies 16,17 i 18 d’abril de 8.30 h a 14.00 h I a la Sala de Plens del Consistori, l’Ajuntament de Puigcerdà lliurarà a les famílies els xecs per ajuts de llibres de text i/o material escolar.

 

Pels alumnes de la llar d’infant la subvenció serà de 100 € per infanti i curs, i caldrà estar al corrent de pagament de totes les quotes de la Llar d’Infants i que els nens portin almenys 3 mess seguits matriculats.

Pels estudiants d’educació infantil (P3, P4, P5) , ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà, i Programes de Formació i Inserció i alumnes de la UEC, l’ajut és de  30 € per alumne i any, i cal complir simultàniament tres requisits:

 

  • Estar escolaritzats en un centre d’ensenyament del municipi de Puigcerdà.
  • Figurar com a inscrits al padró municipal de Puigcerdà.
  • No tenir deutes epndents amb el centre educatiu derivats de kl’adquisició de llibres, material escolar o participació en les activitats organitzades pel centre. En aquest cas, l’Ajuntament lliurarà l’import de la subvenció directament al centre educatiu i a compte de l’esmentat deute. Si l’import fos inferior a 30 €, l’import restant es lliurarà als beneficiaris.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda