Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Educació / Notícies àrea / AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE PUIGCERDÀ

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE PUIGCERDÀ

Durant el mes de gener es lliuraran els ajuts per llibres de text i material escolar del curs 2016-2017 a les famílies amb alumnes de cicle infantil (P3, P4 i P5) i de secundària (ESO, Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, Unitat d’Escolarització Compartida i Programes de Formació i Inserció)...

16/02/2017

AJUTS PER LLIBRES DE TEXT PER ALS ESTUDIANTS DE PUIGCERDÀ

  • Durant el mes de gener es lliuraran els ajuts per llibres de text i material escolar del curs 2016-2017 a les famílies amb alumnes de cicle infantil (P3, P4 i P5) i de secundària (ESO, Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, Unitat d’Escolarització Compartida i Programes de Formació i Inserció).


Els xecs es podran recollir del 16 al 18 de gener, en horari de 8.30 a 14 h  a la sala de plens del Consistori.


Els beneficiaris –que rebran 30 € cadascun– han d’estar escolaritzats i empadronats a Puigcerdà, i no tenir deutes pendents amb l’escola.

 Així mateix, durant les mateixes dates de gener, també s’entregaran els ajuts per a les famílies amb fills matriculats a la Llar d’Infants Municipal de Puigcerdà. En aquest cas,  l’import de la subvenció serà de 100 € per infant i curs.

Al llarg del curs, aquesta mesura haurà beneficiat més d’un miler d’escolars de la Llar d’Infants Municipal, les escoles Alfons I, Vedruna i Llums del Nord, i l’Institut Pere Borrell.


Finalment, els alumnes de cicles formatius de grau mitjà i de Batxillerat cursats fora del municipi, sempre i quan aquests cicles formatius o l’especialitat de Batxillerat que triïn no s’ofereixi a l’Institut Pere Borrell, també podran rebre l’ajut de 30 € sol·licitant-ho a l’Ajuntament de Puigcerdà fins el 31 de març de 2017.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda