Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Educació / Notícies àrea / TALLER DE ROBÒTICA I TECNOLOGIA PEL DESENVOLUPAMENT DE LES COMPETÈNCIES DEL FUTUR.

TALLER DE ROBÒTICA I TECNOLOGIA PEL DESENVOLUPAMENT DE LES COMPETÈNCIES DEL FUTUR.

10/04/2018

TALLER DE ROBÒTICA I TECNOLOGIA PEL DESENVOLUPAMENT DE LES COMPETÈNCIES DEL FUTUR.

 

L’Ajuntament de Puigcerdà, en col·laboració amb els centres d’ensenyament de Puigcerdà i els Serveis Educatius de la Cerdanya, organitzen un Taller de Robòtica i tecnologia pel desenvolupament de les competències del futur.

El taller està adreçat als alumnes de 5è de Primaria de les escoles Alfons I i Llums del Nord, i els alumnes de Segon curs de la ESO de l’escola Vedruna i l’Institut Pere Borrell.

Enguany s’organitza la 4ª edició que tindrà lloc a les instal·lacions del Campus Cerdanya, a partir d’avui dia 10 d’abril.

 

El taller té una durada d’un dia i es pot cursar en l’horari de matí i tarda (incloent el dinar) o bé concentrat tot en horari de matí (sense dinar). En el primer cas, el cost és de 49 € per l’alumne, dels quals l’Ajuntament paga 40 € i els 9 € restants són assumits per l’alumne. En la modalitat horària només de matí, el cost és de 39 € per alumne, dels quals l’Ajutament paga 33 € i els 6 € restants són assumits per l’alumne.

 

 

 

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda