Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Esports / Notícies àrea / Rècord de participació de la Marxa Cicloturista Ruta Pirinenca de les Tres Nacions 2016 amb 980 inscrits.

Rècord de participació de la Marxa Cicloturista Ruta Pirinenca de les Tres Nacions 2016 amb 980 inscrits.

Destacable la participació 2016, amb 980 inscrits, novament rècord històric de participació, que juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir d’aquesta festa del ciclisme...

16/02/2017

Rècord de participació de la Marxa Cicloturista Ruta Pirinenca de les Tres Nacions 2016  amb 980 inscrits.

Destacable la participació 2016, amb 980 inscrits, novament rècord històric de participació, que juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir d’aquesta festa del ciclisme.

A les vuit del matí , l’Alcalde de Puigcerdà Sr. Albert Piñeira Alcalde de Puigcerdà tallava la cinta de sortida juntament amb la Regidora d’Esports Sra. Mar Quera i del president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan Barnola i membres de la secció de ciclisme.

El petards tradicionals, des de dalt del campanar i el repicó de campanes anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km. que han estat superats entre 4 i 7 hores per un circuit dels més atractius i especials del Pirineu : la vall de la Cerdanya, Alt Urgell , Andorra amb el mític port d'Envalira (2400 m), França amb el coll de Puymorens i la vall del riu Querol i arribada a Puigcerdà.

L’arribada de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven l’arribada dels participants i on també hi han assistit per fer el lliurament de premis l’Alcalde de Puigcerdà Sr. Albert Piñeira..

En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar ho han fet en menys de 4 hores , Louis Chavanes del Sant Juery., Hugo Drechou del Calvisson VTT i Marc Alonso del Sedis CC,
En noies ho feien per aquest ordre Martina Sans del Club Ciclista Aigua Freda, Gisela Biguet del Club Ciclista Bas i a continuació Rossi Titos del Club Ciclista Martorell.

El Club ACA Agrupació Ciclista Andorrana amb 30ciclistes ha estat premiat com a club amb més participants. Els premis als participants més joves han estat per Gerard Roca i Raquel Aguilera i els de més edat per Benet Vicente i Ma. Lourdes Nuñez.

Com és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli suport social i esportiu amb la implicació nombrosos voluntaris i de les Federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme.

Molt important la col•laboració del Servei Català de Trànsit, l’Agència Andorrana de Mobilitat, el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà , els Ajuntaments de la Cerdanya i les Parròquies Andorranes. Destacable també el suport de les institucions dels governs Català, d’Andorra i de França i de les Duanes espanyola, andorrana i francesa per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

En l’apartat de marques com Coca-Cola , Sumattory, Esport HG, Carrefour Puigcerdà , “La Caixa” i Campus Cerdanya han contribuït com patrocinadors a arrodonir l’èxit d’una marxa amb el segell de 37 edicions.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda