Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Joventut i infancia / Notícies àrea / L'ÀREA DE JOVENTUT DE PUIGCERDÀ CONVOCA LA 3ERA EDICIÓ DEL PREMI "JOVES TALENTS"

L'ÀREA DE JOVENTUT DE PUIGCERDÀ CONVOCA LA 3ERA EDICIÓ DEL PREMI "JOVES TALENTS"

23/03/2017

L'ÀREA DE JOVENTUT DE PUIGCERDÀ CONVOCA LA 3ERA EDICIÓ DEL PREMI "JOVES TALENTS"

*RECORDA QUE POTS ESCOLTAR AQUESTA I ALTRES NOTÍCIES AMPLIADES I AMB TALLS DE VEU CADA HORA AL 99.1FM!*

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà ja ha convocat la tercera edició del “Premi Joves Talents”, guardó que posa en valor la implicació dels joves d’ entre 14 i 30 anys en l’àmbit esportiu, cultural o social de Puigcerdà agraint-los el seu esforç i compromís i sent un exemple per altres joves tot desmuntant el tòpic que el jovent d’avui no s’implica en la nostra societat.

Com en la passada edició, ara l’Àrea de Joventut ha obert el període de recepció de candidats al guardó mitjançant un formulari online que es pot trobar a les xarxes socials de l’Àrea.

Joventut entrevistarà a cada un dels candidats proposats per tal de conèixer la seva implicació amb la vila i els mèrits pels quals opta al reconeixement per tal d’escollir els finalistes.

El primer candidat es farà públic aquest abril.

El guanyador, que serà triat per votació popular, es donarà a conèixer el mes de desembre durant el transcurs d’una gala amb la participació de tots els finalistes.

Recordem que els guanyadors de les dues primeres edicions de “joves Talents” han estat el Club de Patinatge Artístic sobre Gel de Puigcerdà i Àlex Rubio, membre de nombroses associacions tant culturals com socials i polítiques.

 

*Link per proposar candidats*

Accions del document

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda