Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Medi ambient , parcs i jardins / Notícies àrea / PUIGCERDÀ S’HA SUMAT A LA CAMPANYA “RECICLA VIDRE I PEDALEJA” IMPULSADA PER “ECOVIDRIO” I LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

PUIGCERDÀ S’HA SUMAT A LA CAMPANYA “RECICLA VIDRE I PEDALEJA” IMPULSADA PER “ECOVIDRIO” I LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

Puigcerdà s’ha sumat aquests darrers dies a la campanya “recicla vidre i pedaleja” impulsada per “Ecovidrio”, patrocinador de La Volta Ciclista a Catalunya.

04/04/2019

Puigcerdà s’ha sumat aquests darrers dies a la campanya “recicla vidre i pedaleja” impulsada per “Ecovidrio”, patrocinador de La Volta Ciclista a Catalunya.

La campanya ha retolat amb vinils adhesius diferents contenidors de vidre situats a les zones de pas de “La Volta” a les localitats que han acollit l’arribada o la sortida d’una de les etapes de la competició.

En el cas de Puigcerdà s’han retolat 5 contenidors animant així als veïns del municipi a reciclar els seus envasos de vidre. El més destacable de la campanya és que amb aquests residus de vidre reciclats s’han elaborat els trofeus de cada una de les etapes de “La Volta”, sent un trofeu sostenible que dibuixa el perfil de l’etapa guanyada alhora que representa l’esforç dels esportistes i la col·laboració dels veïns en la sostenibilitat i respecte a l’entorn que promou la campanya.

 Durant la prèvia a la sortida de la 5a etapa de “La Volta” aquest matí des del passeig de la Sèquia, “Ecovidrio” ha aprofitat per reconèixer a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Puigcerdà el seu compromís amb la campanya, lliurant a la regidora de l’àrea, Marta Rufiandis, una rèplica del trofeu de la 5a etapa, i que igual que l’original s’ha fet amb vidre reciclat.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda