Sou a: Inici / Àrees i projectes de govern / Noves tecnologies i Comunicació / Notícies àrea / La Cerdanya, 21de març 2017: L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ, UN DELS MÉS TRANSPARENTS

La Cerdanya, 21de març 2017: L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ, UN DELS MÉS TRANSPARENTS

23/03/2017

Veure vídeo notícia a Pirineus TV

 

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha reconegut la transparència de l’ajuntament de Puigcerdà. L’equip de l’Autònoma avalua la informació dels webs de les administracions públiques i publica els resultats en el Mapa Infoparticipa, on el consistori puigcerdanenc és el municipi del Pirineu que ha obtingut més puntuació, prop d’un 90%, i és també un dels més ben valorants de tot Catalunya.

Infoparticipa és un projecte iniciat l’any 2012, l’objectiu del qual és avaluar la informació que es publica als webs dels ajuntaments i consells comarcals per promoure que es millori la seva transparència i qualitat. Per això, publica les fitxes corresponents a cada entitat en un mapa georeferenciat, on es poden veure les puntuacions obtingudes i la informació que permet contrastar les dades de l’equip d’investigació amb la informació de les webs corporatives. En total s’han avaluat gairebé 3.000 webs.

Els municipis que obtenen millor puntuació, reben el Segell Infoparticipa. L’ajuntament de Puigcerdà, juntament amb altres consistoris catalans, el rebrà el proper 19 d’abril.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda