PUIGCERDÀ PARTICIPA A FITUR 2017

04/04/2017

22.02.2017 La 37ena Fira Internacional del Turisme que es celebra a Madrid durant aquesta setmana, encapçala les accions de promoció turística a l'exterior del Patronat de Turisme de Puigcerdà. FITUR ha tornat a obrir les seves portes i es reafirma com l'esdeveniment de referència del sector turístic a nivell mundial. 

L’any passat, la fira va assolir un nou rècord de participació i assistència amb un total de 231.677 visitants, dels quals 124.659 eren professionals (un 2% més que l’any 2015), i 9.605 empreses procedents de 164 països. Aquestes xifres confirmen la recuperació i consolidació del sector turístic mundial. En aquesta edició es posarà èmfasi des del Patronat en recordar que la nostra comarca ofereix infinitats de possibilitats esportives, culturals i de lleure o simplement de descans i benestar per a realitzar durant tot l'any.

FITUR facilita un ambient favorable per celebrar trobades professionals i/o de negocis i al mateix temps propicia un entorn ideal per a la promoció turística. És per això, que des del Patronat es segueix donant suport a aquestes accions de promoció. Enguany, s'ha treballat conjuntament amb el Patronat del Consell Comarcal i la resta de Patronats de la comarca per poder assistir al llarg de l'any al màxim  nombre de fires i workshops que permetin situar el nostre municipi i comarca com a destí capdavanter de tot el Pirineu.

Des del dimecres 18 fins el diumenge 22 de gener, les tècniques de l’Oficina de Turisme de Puigcerdà i de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal de Cerdanya, representen els Pirineus, ocupant taulell propi sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu dins l'estand de Catalunya.

Puigcerdà, 20 de gener de 2017.   

 

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Tauler d'anuncis
  • Urbanisme
  • Segell transparència
  • Avísos afectacions mobilitat
  • Ràdio Puigcerda