Esteu aquí: Inici Cultura SETMANA CULTURAL DEL ROSER MERCAT MEDIEVAL

MERCAT MEDIEVAL

MERCAT MEDIEVAL

Dissabte 2 i diumenge 3 de juliol Plaça Santa Maria Plaça dels Herois

 

Medie2016El mercat en l’edat mitja fou un punt de trobada privilegiat. Entorn seu es on gira la vida de tots els veïns, els quals sembla que acudien sense excepció a la plaça local, ja que la seva absència era proba evident i legal que havia d’estar
malalt.
Mossàrabs, Jueus, Àrabs d’Orient, Berebers, Cristians dels regnes del Nord, Francs, Genovesos, Eslaus, cada qual amb la seva indumentaria, així eren els mercats medievals, que tenien alhora una essència festiva.
Per això els racons de la nostra Vila s’engalanaran per la cita i les places explotaran d’alegria al so dels músics, malabars, comediants, artesans, cercaviles ...

També tindrem un CONCURS INSTAGRAM

1. Per poder concursar els participants hauran de publicar les seves fotografies a la xarxa social Instagram entre el 2 i 3 de juliol de 2016.

2. Totes les fotografies hauran de dur l'etiqueta #MedievalPuigcerdà.

3. Cada participant podrà publicar tantes fotografies com vulgui

4. Les fotografies hauran d'estar relacionades amb la el Mercat Medieval de Puigcerdà 2016. Si l'organització no hi troba cap vincle desestimarà totes les fotografies que cregui oportú.

5. La fotografia que, respectant aquestes bases, hagi obtingut més "M'agrada”, guanyarà un dinar doble a l’Hotel El Prado de Puigcerdà.

6. El dia 6 de juliol un jurat designat per Esdeveniments 7 vetes decidirà quina fotografia és la guanyadora tenint en compte els punts 4 i 5.

7. El dia 5 de juliol Esdeveniments 7 vetes publicarà els guanyadors al la pàgina facebook www.facebook.com/7vetes i es posarà en contacte amb el/la guanyadors/a mitjançant la xarxa social instagram.

8. El fet de participar en aquest concurs implica la cessió total dels drets d'autor a l'organització. Per tant, Esdeveniments 7 vetes en podrà fer l'ús que cregui convenient, sempre que no sigui amb ànim de lucre, des del moment de la seva publicació.

9. Qualsevol aspecte no contemplat en els punts anteriors quedarà en mans del jurat, que té plena potestat per dirimir segons cregui oportú.

10. Per a qualsevol dubte i/o consulta podeu adreçar-vos a info@e7v.cat

 

  

NO HI FALTEU!!!

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.