Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà BÀSQUET 3X3 AL CARRER BÀSQUET 3X3 AL CARRER/ NORMATIVA

BÀSQUET 3X3 AL CARRER/ NORMATIVA

BÀSQUET 3X3 AL CARRER/ NORMATIVA

DSC07901.JPG

 

actualitat

normativa inscripcions lloc     resultats informació

 

2017 NORMATIVA. 21è. TORNEIG BÀSQUET 3X3 AL CARRER. 10- 11 d'AGOST

 

Categories i horaris: 

MINI: nascuts entre el 2005- 2006 (16:00h)

INFANTIL: nascuts entre el 2003-2004 (17:00h)

CADET: nascuts entre el 2001-2002 (18:00h)

JÚNIOR: nascuts entre 2000-1999 (19:00h)

SÈNIOR: nascuts al 1998 o abans (19:00h)

 

* Categories i horaris susceptibles de canvis segons inscripcions.

 

Reglament  de joc i sistema de competició

 

Es farà diferenciació de sexes en fer els grups. En cas de no ser suficients per fer algun grup, no es farà diferenciació de sexes.

Els equips estaran formats per 3 o 4 jugadors, si són 4 un actuarà com a substitut. Cada equip ha de tenir un capità que serà el seu únic representant.

 Només es poden fer substitucions quan el partit està parat.

Els partits seran a 21 punts i per guanyar caldrà fer-ho per dos punts de diferència. La durada màxima serà de 10 minuts (l’organització es reserva el dret d’augmentar o reduir la durada dels partits). Al final d’aquest temps el guanyador serà l’equip que vagi per davant al marcador. En cas d’empat es decidirà a tirs lliures, un llançament cada equip.

Les cistelles valdran 1 punt, llevat els que s’aconsegueixin els de més enllà de la línia de 6,25 metres que puntuaran 2 punts.

La primera possessió es farà per sorteig.

A cada canvi de possessió (rebot defensiu o pilota robada) la pilota haurà de sortir de la zona de 2 punts, abans de començar un nou atac. Només en el cas de cistella caldrà passar la pilota al defensor (l’equip que ha fet cistella) i ser retornada a l’atacant.

Després de fora de banda, la pilota es posarà en joc per on ha sortit. Abans de ser jugada, haurà de ser tocada per un jugador de l’equip contrari.

Les lluites, sempre, suposen la possessió de pilota per a l’equip que defensava.

Les faltes s’hauran de treure sempre de banda. A partir de la 8ena falta d’equip sempre es llençarà 1 tir lliure i la possessió serà pel mateix equip qui ha rebut la falta.

Els jugadors seran eliminats quan cometin la 4a falta personal. El partit seguirà fins que quedi un jugador de l’equip a pista. En aquest cas, l’equip guanyador serà l’equip contrari.

Cada equip  serà responsable de controlar els punts i les faltes.

Qualsevol conducta antiesportiva d’un jugador suposarà la desqualificació immediata del seu equip.

Cap jugador pot jugar en més d’un equip.

La inscripció al campionat suposa la total acceptació de les normes. Qualsevol circumstància no contemplada en aquestes, serà competència exclusiva dels responsables de l’organització i la seva decisió serà última i inapel·lable.

L’organització no es fa responsable de qualsevol lesió que es pugui produir durant el transcurs del campionat.

Tots els jugadors hauran de portar el DNI el dia de la competició, excepte els de categoria sènior.

 Si en una de les categories no hi ha suficient nombre d’equips, l’organització es reserva el dret d’agrupar  edats.

El sistema de competició podrà ser: lliga, grups de lliga o bé eliminatòries, segons la participació.

En cas de pluja o causa major, l’organització es reserva el dret a modificar el sistema de competició o les dates de celebració.

 

Premis

 S’obsequiarà tots els jugadors/es participants amb una samarreta del 21è  torneig 3x3 C.B. LLÍVIA-PUIGCERDÀ

 

declaració de l'esportista

El sol fet d'inscripció al  torneig implica que els inscrits han llegit  i accepten la declaració del esportista i el reglament del torneig de bàsquet 3x3.  

El participant renuncia a tots els drets i pretensions contra els organitzadors i col·laboradors així com els seus representants i delegats derivats dels danys que es pugui ocasionar a la competició. 

El participant ho ha de fer en estat de bona forma física, haver-se entrenat suficientment per acabar el torneig i haver comprovat el seu estat de salut per un mitjà autoritzat,  també accepte que els organitzadors puguin fer ús publicitari de la seva presència a la competició sempre que sigui amb fins legítims.

L’organització es reserva el dret de realitzar qualsevol canvi d’última hora o anulació de la prova si ho considera convenient,  i sense dret a la devolució del preu  de l’inscripció per part dels participants.

 

 

 


 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.