Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà Marxa Ciclista 3 nacions

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

2014 ACTUALITAT 49 MARXA 3 NACIONS.jpg

 

actualitat

normativa inscripcions circuit resultats informació

XXXV MARXA CICLOTURISTA.RUTA PIRINENCA DE LES 3 NACIONS.
PUIGCERDÀ.LA CERDANYA. 15 DE JUNY 2014

 
04 .01.2014  INSCRIPCIONS OBERTES

14.01.2014 ACTUALITAT

Hola amics; de nou ja estem treballant com cada any per aconseguir que els carrers i places de Puigcerdà s'omplin d'aquesta meravellosa gent que sou els ciclistes.

 

A la web, teniu totes les dades i informació actualitzades per aquest any 2014, esperem a finals del mes de gener obrir les inscripcions i tambè us concretarem el portal d'inscripció que farem servir. 

 

També en aquesta pàgina us mantindrem informats amb les últimes novetats tal com es produeixin o mitjançant la pàgina al Facebook face.jpg  "MARXA 3 NACIONS" 
 
LA MARXA CICLOTURISTA RUTA PIRINENCA DE LES 3 NACIONS

“La Ruta Pirinenca dels Tres Nacions", amb la seva 35a edició , és una de les proves cicloturistas més antigues d'Espanya. L'única que creua tres fronteres i la que puja el port asfaltat més alt dels Pirineus, el port de Envalira de 2407 m. Tot això dóna a la "Ruta dels 3 Nacions" una personalitat única i unes característiques especials que augmenten el seu interès i dificulten la seva organització.


Tots aquells que han participat en anteriors edicions coneixen els encants de la nostra marxa. Qui encara no la coneix tindrà, el proper mes de de juny l'oportunitat de passar una gran jornada ciclista i gaudir de la vall de la Cerdanya, els mítics ports pirinencs d'Andorra i França, en un ambient molt difícil de reunir per les especials característiques del recorregut.


Diumenge  de la marxa  i a partir de les 7.00 hores i en el lloc de la sortida situat a la plaça Santa Maria, sota la torre del campanar de Puigcerdà , un primer avituallament, amb xocolata i coca per a ciclistes i acompanyants, per a continuació passar pel control de sortida i situar-se’n al llarg del carrer major.

 
A les 8.00 Hores, sortida des de la capital de la Cerdanya, situada a 1200 m d'altura.
En un suau descens de 50 Km donis de Puigcerdà creuem l'àmplia vall de la Cerdanya seguint el curs del riu Segre i després de creuar dos túnels, arribem a la Seu d´Urgell (700 m), per després del pas fronterer entrar en terres andorranes.


A Andorra la Vella, avituallament sòlid i líquid, per pujar el port d’Envàlira (2407 m) amb un recorregut d'una longitud de 28 km. Si no plou, pedrega o bufa el vent de cara, és agradable parar en els diferents avituallaments que es troben en la pujada del port, on s'agraeixen les begudes i els clàssics talls de meló.


Coronat el port es comença el descens de 3 km fins a la frontera francesa, en el Pas de la Casa, per afrontar l'última dificultat amb la pujada al Col de Puymorens (1915 m).A partir del Puymorens (KM 112) queden 28 km de descens fins a Bourg Madame, amb l'arribada de Puigcerdà a la vista, s'inicien els dos últims km en costa per ascendir a la Vila de Puigcerdà, completant el total del recorregut de 140 km.

 
 

CONSELLS IMPORTANTS A SEGUIR DURANT LA MARXA

Us mantindrem informats de les incidències que pugueu trobar a la carretera , dels punts on cal millorar la precaució i consells sobre la ruta que us ajudin a fer-la més segura.

"MARXA 3 NACIONS" 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.