Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà Marxa Ciclista 3 nacions

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

2014 ACTUALITAT 49 MARXA 3 NACIONS.jpg

 

actualitat

normativa inscripcions circuit resultats informació

 

31.10.2014  21 DE JUNY DE 2015 . 36a  MARXA  DE LES 3 NACIONS 

La Marxa de les 3 Nacions 2015  se celebrarà  el diumenge 15 de juny 2015. 

Podeu sequir l'actualitat de la Marxa  mitjançant la pàgina al Facebook face.jpg  "MARXA 3 NACIONS" 


16.06.2014 NOTA PREMSA AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

La Marxa de les 3 Nacions 2014 emplena Puigcerdà i La Cerdanya amb 800 ciclistes.

 Destacable la participació  2014  amb 797 inscrits, que juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir  d’aquesta festa del ciclisme.

A les vuit del matí , l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira tallava la cinta de sortida acompanyat  pel Regidor d’Esports Sr. Albert Casas , del president  del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan  Barnola i membres de la secció de ciclisme.

El petards tradicionals, des de  dalt del campanar anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km.  que han estat  superats entre 4 i 7 hores per un circuit  dels més atractius i especials del Pirineu : la Cerdanya, Andorra, el port d'Envalira (2400 m), el Pas de la Casa i l’últim escull  per França amb el coll de Pymorent, per baixar ràpidament  fins a Bourg-Madame i arribar novament a Puigcerdà.

Dia ennuvolat, pluja dèbil amb algun ruixat, temperatures baixes i vent han estat un escull més en la pujada  al Port d’Envalira que els participants han superat en una demostració de bon nivell de preparació. A partir del migdia el sol a aparegut facilitant l’arribada a Puigcerdà.

En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un  gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar en ho han fet en menys de 4 hores , Marc Alonso  03:57:20, Isaac Carbonell 03:57:21 i Joan Freixa 03:59:47.
En noies ho feien per aquest ordre Carla Ryan  04:10: 36, Lorena   Llamas 04:14:18 i Iolanda Lopez 04:41:10 .

 

L’arribada  de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven  l’arribada dels participants i on també hi han assistit per  fer el lliurament de premis l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira i el regidor d’Esports Sr. Albert Casas.

El Club Sant Andreu  amb 14 ciclistes ha estat premiat com a club amb més participants. El premis als participants més joves i de més edat  han estat per  a Roc Valdestones (més jove homes), Jordi Camps ( mes edat  homes), Àngels Sorina (més jove dones) i finalment Mari Carmen Morilla ( més edat dones). 

 

Com  és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli recolzament social i esportiu amb la implicació de molts voluntaris. També han  estat importants  la col•laboració  del  Servei Català de Trànsit, de les federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme, el suport institucional de l'Ajuntament de Puigcerdà , Ajuntaments de Cerdanya i Parròquies Andorranes  com també el suport de les institucions  del Govern Català, d’Andorra i de França, per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

 

En l’apartat de marques com Coca-Cola , Esport HG, Carrefour i Campus Cerdanya han contribuït com patrocinadors a arrodonir l’èxit d’una marxa amb el segell  de 35 edicions

14.06.2014 CONSELLS IMPORTANTS A SEGUIR DURANT LA MARXA

Us mantindrem informats de les incidències que pugueu trobar a la carretera , dels punts on cal millorar la precaució i consells sobre la ruta que us ajudin a fer-la més segura.

" FACE BOOK MARXA 3 NACIONS" 

 

27.05.2014  NOTA PREMSA AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ

35a MARXA CICLOTURISTA RUTA DE LES 3 NACIONS. Puigcerdà, 15 de juny de 2014

La Ruta de les Tres Nacions, que enguany arriba a la 35a edició, és una de les proves cicloturistes més antigues del país, l'única que creua tres fronteres i la que puja el port asfaltat més alt dels Pirineus, el port d’Envalira (2.407 m).

Tots aquells que han participat en anteriors edicions ja coneixen els encants d’aquesta marxa cicloturista: una gran jornada ciclista que permet gaudir de la vall de la Cerdanya i dels mítics ports pirinencs d’Andorra i França en un ambient difícil de trobar en altres llocs per les especials característiques del recorregut. I qui encara no conegui la prova tindrà una nova oportunitat el proper diumenge 15 de juny.

 

Prèviament, el dissabte 14 de juny, es podrà fer la recollida de dorsals, full de ruta i xip a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà, de les 17 a les 20 h. També el dia de la marxa abans de la sortida, de les 6.30 a les 7.30 h del matí.  


L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Joan Barnola, donaran la sortida a la Ruta de les Tres Nacions 2014 des de la plaça de Santa Maria, sota la torre dels campanar de Puigcerdà, on hi haurà un primer avituallament amb xocolata i coca per als ciclistes i acompanyants, per a continuació passar pel control de sortida i situar-se al llarg del carrer Major. La sortida serà a les 8 h del matí del diumenge 15 de juny.

 

Després de Puigcerdà es recorre tota la vall de la Cerdanya fins a la Seu d’Urgell, es travessa el pas fronterer i es creuen terres andorranes fins al port d’Envalira, punt culminant del recorregut. Després del descens del port, un nou ascens fins al coll de Pimorent. A partir d’aquí, un tram llarg de baixada per territori francès fins a Puigcerdà, on queden els últims metres de costa fins al Club Poliesportiu, on estarà situada l’arribada.

 

La Ruta de les Tres Nacions l’organitza la Secció de Ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà, amb el suport de l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, les federacions catalana i andorrana de ciclisme i una àmplia col·laboració de patrocinadors i institucions catalanes, andorranes i franceses.

Puigcerdà, 27 de maig de 2014

 

 

04 .01.2014  INSCRIPCIONS OBERTES

14.01.2014 ACTUALITAT

Hola amics; de nou ja estem treballant com cada any per aconseguir que els carrers i places de Puigcerdà s'omplin d'aquesta meravellosa gent que sou els ciclistes.

 

A la web, teniu totes les dades i informació actualitzades per aquest any 2014, esperem a finals del mes de gener obrir les inscripcions i tambè us concretarem el portal d'inscripció que farem servir. 

 

També en aquesta pàgina us mantindrem informats amb les últimes novetats tal com es produeixin o mitjançant la pàgina al Facebook face.jpg  "MARXA 3 NACIONS" 
 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.