Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà Marxa Ciclista 3 nacions

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

SUPERIOR WEB 2016 600P.jpg

 

actualitat

normativa inscripcions circuit resultats informació

 
MARXA CICLOTURISTA RUTA PIRINENCA 3 NACIONS 2016

logo alb.png  ACCÉS LLISTAT D' ARRIBADA 2016

 
 
face.jpg    SEGUEIX-NOS  PER INFORMACIÓ I ACTUALITZACIONS AL FACEBOOK

En el FACEBOOK “Marxa 3 Nacions”, us mantindrem informats amb les últimes novetats tal com es produeixin a partir d'ara.   "MARXA 3 NACIONS" 

 
2016 BANNER PATROCINADORS700.jpg
 

261.06.2016 ACTUALITAT MARXA 3 NACIONS 2016

Rècord de participació de la  Marxa Cicloturista Ruta Pirinenca de les Tres Nacions amb  980 inscrits.

Destacable la participació  2016, amb 980  inscrits,  novament  rècord històric  de participació, que juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir  d’aquesta festa del ciclisme.

 A les vuit del matí , l’Alcalde  de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira Alcalde de Puigcerdà  tallava la cinta de sortida juntament  amb  la Regidora  d’Esports  Sra. Mar Quera i del president  del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan  Barnola i membres de la secció de ciclisme.

El petards tradicionals, des de  dalt del campanar  i el repicó de campanes anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km.  que han estat  superats entre 4 i 7 hores per un circuit  dels més atractius i especials del Pirineu : la vall de la Cerdanya,  Alt Urgell , Andorra amb el mític port d'Envalira (2400 m), França  amb el coll de Puymorens i la vall del riu Querol i arribada a Puigcerdà.

 L’arribada  de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven  l’arribada dels participants i on també hi han assistit per  fer el lliurament de premis l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira..

 En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un  gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar ho han fet en menys de 4 hores , Louis  Chavanes  del Sant Juery., Hugo Drechou del Calvisson VTT i Marc Alonso  del Sedis CC,
En noies ho feien per aquest ordre Martina Sans del Club Ciclista Aigua Freda,  Gisela Biguet  del Club Ciclista Bas i a continuación Rossi  Titos del  Club Ciclista Martorell.

El Club  ACA Agrupació Ciclista AndorranaSant Andreu amb 30ciclistes ha estat premiat com a club amb més participants. Els premis als participants més joves  han estat per Gerard Roca i Raquel Aguilera  i els de més edat per Benet Vicente i Ma. Lourdes del Nuñez. 

 Com  és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli  suport  social i esportiu amb la implicació nombrosos  voluntaris i de les Federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme.

 Molt  important  la col•laboració  del  Servei Català de Trànsit, l’Agència Andorrana de Mobilitat,  el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà , els  Ajuntaments de la Cerdanya i les Parròquies Andorranes. Destacable també el suport de les institucions  dels  governs Català, d’Andorra i de França i  de les Duanes espanyola,  andorrana i francesa per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

 En l’apartat de marques com Coca-Cola , Sumattory,  Esport HG, Carrefour Puigcerdà , “La Caixa”  i Campus Cerdanya han contribuït com patrocinadors a arrodonir l’èxit d’una marxa amb el segell  de 37 edicions.

 

Puigcerdà, 19 de juny de 2016

 

 

 
 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.