Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà Marxa Ciclista 3 nacions

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

Marxa Ciclista 3 nacions - actualitat

SUPERIOR WEB 2016 600P.jpg

 

actualitat

normativa inscripcions circuit resultats informació

 
INSCRIPCIONS MARXA CICLOTURISTA RUTA PIRINENCA 3 NACIONS 2016
 Les inscripcions es portaran a terme via el portal http://www.albecam.com que permet el pagament amb targeta de crèdit o dèbit.
logo alb.png   ACCÉS AL PORTAL D'INSCRIPCIONS 
 
face.jpg    SEGUEIX-NOS  PER INFORMACIÓ I ACTUALITZACIONS AL FACEBOOK

En el FACEBOOK “Marxa 3 Nacions”, us mantindrem informats amb les últimes novetats tal com es produeixin a partir d'ara.   "MARXA 3 NACIONS" 

 
2016 BANNER PATROCINADORS700.jpg
22.06.2015. ACTUALITAT MARXA 3 NACIONS 2015

1-SUPERIOR WEB 2015.jpg

Rècord de participació de la Ruta Pirinenca de les 3 Nacions amb 900 ciclistes.

 

Destacable la participació  2015 amb 900  inscrits,  rècord històric  de participació, que juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir  d’aquesta festa del ciclisme.

 

A les vuit del matí , el Tinent Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Casas tallava la cinta de sortida juntament  amb  la Regidora  d’Esports  Sra. Mar Quera i del president  del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan  Barnola i membres de la secció de ciclisme.

 

El petards tradicionals, des de  dalt del campanar anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km.  que han estat  superats entre 4 i 7 hores per un circuit  dels més atractius i especials del Pirineu : la vall de la Cerdanya,  Alt Urgell , Andorra amb el mític port d'Envalira (2400 m), França  amb el coll de Puymorens i la vall del riu Querol i arribada a Puigcerdà.

 

L’arribada  de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven  l’arribada dels participants i on també hi han assistit per  fer el lliurament de premis l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira, el Sr. Albert Casas tinent d’alcalde  i la regidora d’Esports la Sra. Mar Quera.

 

En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un  gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar ho han fet en menys de 4 hores , Marc Alonso  del Sedis CC, Raül Castelló del Guimon i Jordi Ribó  del Sedis CC.
En noies ho feien per aquest ordre Núria Surià  del Surià Bicis Figueres, Mireia Rodríguez  del Terrassa  Cicles CN i Tina Castanyer del Fanàtic Vic Club.

El Club Sant Andreu amb 11 ciclistes ha estat premiat com a club amb més participants. Els premis als participants més joves  han estat per Joan Folch  i Anabel  Cantero  i els de més edat per Baldomer Vallverdú i  M.Carmen Morilla. 

 

Com  és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli  suport  social i esportiu amb la implicació nombrosos  voluntaris i de les Federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme.

 

Molt  important  la col•laboració  del  Servei Català de Trànsit, l’Agència Andorrana de Mobilitat,  el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà , els  Ajuntaments de la Cerdanya i les Parròquies Andorranes.

 

Destacable també el suport de les institucions  dels  governs Català, d’Andorra i de França i  de les Duanes espanyola,  andorrana i francesa per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

 

 En l’apartat de marques com Coca-Cola , Esport HG, Carrefour Puigcerdà , “La Caixa”  i Campus Cerdanya han contribuït com patrocinadors a arrodonir l’èxit d’una marxa amb el segell  de 36 edicions.

 

Puigcerdà, 22 de juny de 2015

 
2015BANNNER WEB.jpg

 

 

14.01.2015 CONSELLS IMPORTANTS A SEGUIR DURANT LA MARXA

 

Us mantindrem informats de les incidències que pugueu trobar a la carretera , dels punts on cal millorar la precaució i consells sobre la ruta que us ajudin a fer-la més segura.

" FACE BOOK MARXA 3 NACIONS"  

 

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.