Esteu aquí: Inici Esports Agenda Competicions Puigcerdà TENNIS actualitat

actualitat

actualitat

PB264442.JPG

   ACTUALITAT SECCIÓ TENNIS CLUB POLIESPORTIU PUIGCERDÀ

 
 
 

Els jugadors de la secció de tennis del Club Poliesportiu Puigcerdà estan recollint els primers fruits del seu treball durant la primera meitat de l’any 2011, plasmats en bons resultats en diferents competicions d’àmbit autonòmic i nacional.

El benjamí Alex Barnola tanca el primer semestre amb dos títols de campió: de l’Obert Juvenil de Manresa a l’abril, i de l’Obert Juvenil de Terrassa al maig.

L’aleví Nil Celades va ser subcampió de l’Obert de primavera de Berga, i va obtenir plaça pel campionat de Catalunya, on va perdre en primera ronda.

Finalment el jugador sènior Enric Gaillard va ser subcampió de Catalunya de la seva categoria, la +45, subcampió de l’Obert +30 de Terrassa, i quart-finalista en el campionat d’Espanya de Llafranc.

Cal destacar que, a més d’aquests resultats, han participat regularment en competicions: Anna Grau, Anna Gaillard, Arnau Jimenez, Guillem Jimenez, Guillem Viladesau, Sergi Viladesau, Sergio Rodriguez, Ferran Celades, Arnau Bartra, Enric Seco, Jose Exposito, Albert Sabarich, Nacho Carabias, Jordi Piñeira, Toni Cañas, Javi Alfonsin i David Grau.


Els resultats en xifres:

Alex Barnola.
Manresa: campió per 61 62.
Terrassa: campió per 62-64

Nil Celades.
Berga: subcampió per 57 26

Enric Gaillard
Ct.Catalunya: subcampió per 36 36
Terrassa: subcampió per 36 60 26
Ct. Espanya: quarts per 16 16


 

   
   

 

 

 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.