Esteu aquí: Inici TURISME ACTIVITATS TOT L'ANY, FESTES,FIRES, EXPOSICIONS... Març, mes de la xocolata 2013

Març, mes de la xocolata 2013

Març, mes de la xocolata 2013

PORTADA  AGENDA MES MARC XOCOLATA.jpg

 
2 festes xoco (2).jpg
 
2 festes xoco.jpg
 
 

 

PUIGCERDÀ, MARÇ 2013

XOCOLATA, XOCOLATA I MÉS XOCOLATA    fletxe-002.jpg programa


El proper mes de març Puigcerdà celebrarà la segona edició del mes de la Xocolata. El Centre d’Acollida Turística us presenta el programa d’activitats relacionat amb la Xocolata d’aquest 2013 que es durà a terme del 1 al 31 de març (de dimarts a dissabte).

 

Com l’any passat, el mes estarà ple de tallers i activitats relacionades amb el món de la xocolata. Aquests, estaran dirigits a tot tipus de públic. Tothom que vulgui aprendre una mica més i passar una bona estona, no es pot oblidar d’inscriure’s a una de les múltiples activitats que us proposem.

 

Tallers gastronòmics per totes les edats, concursos de pastissos de xocolata, conta contes, xocolatada popular, petjades culturals dolces, creacions i demostracions farciran la graella mensual i complementaran la oferta lúdica d’aquest mes a Puigcerdà.

 

La xocolata també serà present al comerç i a la restauració ja que l’Associació de comerç de Puigcerdà, i  l’Associació gastronòmica “Cuina Pirinenca de Cerdanya” tornaran a donar suport a aquesta activitat obsequiant les compres a les botigues associades amb bombons, i oferint al llarg de tot el mes plats cuinats amb xocolata.

 

L’ACTE D’INAUGURACIÓ se celebrarà el divendres dia 8 a partir de les 17.00h al passeig 10 d’abril. Els pastissers de Cerdanya s’han brindat a elaborar una tauleta gegant de xocolata de 100 metres i un cop feta tothom qui vulgui la podrà tastar.

 

També, el primer divendres de setmana santa (22 de març) es presentarà el GRAN CAMPANAR DE XOCOLATA. La figura representarà un monument emblemàtic de la nostra vila. La presentació serà les 17.00 h al Centre d’Acollida Turística i hi haurà un berenar popular. Tot dos actes estaran amenitzats amb activitats familiars: tastets de segways, animació per música, jocs tradicionals, espectacles dansa, tallers infantils...

Aquest any, com a novetat, el Bus Alícia,  visitarà Puigcerdà del 5 al 9 de març. Els dies 5, 6 i 7 estarà estacionat al CAT (Carrer Pic d’Eina nº 2)  i els dies 8 i 9  de març del  2013, estarà estacionat a la Plaça de Santa Maria.  Per una banda, es realitzaran tallers escolars destinats a fomentar els bons hàbits alimentaris entre els més petits on la cuina serà l'eina que s'utilitzarà per aconseguir-ho. Els impartiran monitors especialitzats, nutricionistes, tecnòlegs d'aliments i cuiners experts vinculats directament a la Fundació Alícia. Per una altra banda, el BUS restarà obert al públic en general perquè visiti lliurement l'àmbit expositiu, i s'oferiran visites guiades a l'exposició per a una comprensió més profunda dels continguts. Tant la visita lliure com la guiada a la unitat mòbil seran GRATUÏTES.

No us oblideu que durant tots els dies de setmana santa es podrà degustar l’àmplia gamma de xocolates que comercialitza “Lindt Chocolates”, el nostre patrocinador oficial. Esperem que gaudiu de la xocolata i que aprengueu molt passant-vos-ho bé.  

 

En cas que estigueu interessats en realitzar un dels nostres tallers o visitar el bus en grup cal que la reserveu. Si voleu més informació podeu contactar directament amb el Centre d’Acollida Turística al c/ Pic d’Eina. Tel. 972880816 // Email: catpuigcerda@turismecat.cat  // o visitant la nostra web: www.cat-puigcerda.com


  

 


 

 

 

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.