Sou a: Inici / On dormir i menjar / Esdeveniments gastronòmics / Festa del Trinxat

Festa del Trinxat 2020

 


 

 

 EDICIÓ 2020

DISSABTE, 29 DE FEBRER DE 2020
a les 21.00 h, AL POLIESPORTIU DE PUIGCERDÀ

MENU
- Taula d'embotits de Cerdanya i formatges del Pirineu
- Xatonada 2020

-Caneló de Tiró amb peres de Puigcerdà i beixamel de tòfona

- Trinxat de Cerdanya amb rosta
- Llom de bacallà  amb cremós d'espinacs, camagrocs i fruits secs

-Iogurt artesà
- Pastís del  25è aniversari
- Celler

Música en viu amb l'orquestra Stresband

 El proper dissabte dia 29 de febrer a les 21h celebrarem la  25èna edició de la Festa del Trinxat, principal mostra gastronòmica de la comarca i una cita obligada pels amants de la cuina cerdana, en un sopar  de  gala  que  serveix  d’aparador  de  la  gastronomia  local,  amb  el  seu  plat  més  reconegut –el trinxat–   com a protagonista.  

Un any més aquesta cita gastronòmica posarà en valor els productes de la terra, amb un menú on els productes de Km0 han estat ben presents no només amb la col d’hivern al capdavant, i que ha estat íntegrament de producció ecològica, sinó també a la resta de plats que han conformat el menú.

 El  menú serà una   degustació d’embotits i formatges del Pirineu. A continuació  Caneló de Tiró amb Peres de Puigcerdà i beixamel de tòfona, elaborat per  Cuina Pirinenca ,donarem pas al trinxat cuinat pels restaurants de Puigcerdà. El segon plat, Llom de bacallà amb cremós d' espinacs, camagrocs i fruits secs  cuinat per el gremi de  Cuina Pirinenca, els  postres,Iogurt artesà i  pastís de 25è aniversari , a càrrec dels diferents pastissers de la comarca que participen en aquest esdeveniment.

 La  vetllada  s' amenitzarà  amb  diferents  sortejos  i  amb  un  ball  a  càrrec  de  l’Orquestra Stresband

 

La  Festa  del  Trinxat  l’organitza  l’Ajuntament  de  Puigcerdà  i  el  Patronat  Municipal  de Turisme, amb la col•laboració imprescindible de l’associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i de diversos restaurants, pastissers, proveïdors i establiments de Puigcerdà i comarca. 

El preu de les entrades es manté igual que els darrers anys (27,50 €) i els tiquets es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà .

A banda del sopar, i per tercer any consecutiu, tots els dijous del mes de febrer els diferents bars i restaurants del centre del poble, que al llarg de l’any ofereixen tapes els dijous al vespre (“pintxo pote”), afrontaran el repte de crear tapes amb els principals ingredients d’aquest plat tan reconegut.

A més durant tot el mes de febrer els restaurants col·laboradors amb la Festa del Trinxat oferiran dins de les seves cartes i menús l’opció de degustar el tradicional Trinxat de Cerdanya.

La Festa del Trinxat l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà i el Patronat Municipal de Turisme, amb la col·laboració imprescindible de l’associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i de diversos restaurants, pastissers, proveïdors i establiments de Puigcerdà i comarca. El cartell anunciador de la festa d’enguany és obra de l’artista local Miquel Rossell.


Més informació al web www.puigcerda.cat, als mails  info@puigcerda.catturisme@puigcerda.cat, i al telèfon 972 880 542.

 


Accions del document

Destacats

  • Mapa de Puigcerdà
  • Què fem aquesta setmana?
  • Cartellera del mes
  • Xarxes socials