Sou a: Inici / Xarxes socials, Puigcerdà en imatges / Noticies / FIRA DE PUIGCERDÀ 2017. Dies 4 i 5 de novembre.

FIRA DE PUIGCERDÀ 2017. Dies 4 i 5 de novembre.

26/10/2017

FIRA DE PUIGCERDÀ 2017. Dies 4 i 5 de novembre.

més informació

Puigcerdà té una llarga tradició de fires i mercats.

 L’emblema de la fira és el Concurs i la Fira de Cavalls, la mostra de bestiar equí més important del país amb una xifra al voltant del miler de caps de bestiar.

El tradicional Concurs de Cavalls, que aquest any arriba a la 37a edició, tindrà lloc el matí del dissabte 4 de novembre: a les 11 h concurs de terçones (femelles fins a 2 anys i mig), a les 11.45 h concurs d’eugues amb pollí, a les 12.30 h concurs de terçons (mascles fins a 2 anys i mig), a les 13.15 h concurs de quartons (mascles de menys de 4 anys) i a les 14 h concurs de sementals (sense límit d’edat). També durant el matí es realitzarà el concurs a la millor ramaderia de Cerdanya, amb dues categories: categoria A (lots de 6 eugues amb pollí, 2 femelles de recria i 1 semental) i categoria B (lots de 3 eugues amb pollí, 1 femella de recria i 1 semental). Enguany l’Ajuntament de Puigcerdà tornarà a instal·lar grades per ubicar part del públic que assisteix al concurs. La fira de bestiar continuarà també durant el diumenge 5 de novembre.


Sens dubte, l’Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya i els ramaders de la comarca són els protagonistes d’aquest certamen, que es complementa amb les diferents parades de la fira multisectorial dels dies 4 i 5 de novembre i que estaran ubicades a la zona industrial, al centre de la Vila i als carrers a l’entorn de l’estany i el parc Schierbeck. 

La fira l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà amb el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya, la Diputació de Girona, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, el Departament d’Agricultura i la seva oficina comarcal, “la Caixa”, les associacions de ramaders i diversos ajuntaments, entitats, empreses i particulars de la comarca.

Accions del document

Destacats

  • Mapa de Puigcerdà
  • Què fem aquesta setmana?
  • Cartellera del mes
  • Xarxes socials