Sou a: Inici / notícies / CICLE DE LECTURES EN VEU ALTA EN ANGLÈS

CICLE DE LECTURES EN VEU ALTA EN ANGLÈS

Dimarts 26 de febrer a les 16.00 h a la Biblioteca Comtat de Cerdanya començarà el cicle de Lectures en veu alta en anglès a càrrec de Cinzia Sepe.

21/02/2019

CICLE DE LECTURES EN VEU ALTA EN ANGLÈS
CYCLE OF READINGS OUT LOUD IN ENGLISH

Dimarts 26 de febrer a les 16.00 h a la Biblioteca Comtat de Cerdanya començarà el cicle de Lectures en veu alta en anglès

a càrrec de Cinzia Sepe.

La Biblioteca Comtat de Cerdanya amb la col·laboració de la Sra. Cinzia Sepe, nativa australiana, presenta un cicle de lectures en veu alta en anglès. El cicle tindrà una durada de set sessions d’una hora. Començarà dimarts 26 de febrer i acabarà dimarts 9 d’abril.

L’activitat està adreçada a estudiants d’anglès de qualsevol edat però també a totes aquelles persones que el parlen o l’han estudiat i volen millorar la seva competència en aquesta llengua pel que fa a la comprensió i la pronunciació. La sessió consistirà en la lectura dels textos, de dificultat mitjana, triats per la coordinadora de l’activitat.

L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia a la Biblioteca.

Aquest cicle s’emmarca en la promoció dels materials en llengües estrangeres que la Biblioteca ofereix als seus usuaris i que es complementa amb l’activitat setmanal del “Grup de conversa en francès” que serveix per donar a conèixer el fons de documents en llengua francesa.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat