Sou a: Inici / l'Escola Bressol / Equip docent

Equip docent

L'Equip docent està format per:
MERITXEL VICENTE, YOLANDA RUIZ, ESTEL ALBERT, CHARI CAMACHO, FRANCIS SERRA, ROSA PÉREZ, MARY CANO, ESTER JIMENEZ, CLARA CAVERO.

 

Els professionals que treballen a l'Escola Bressol Municipal, es caracteritzen per ser coneixedors de tècniques i recursos didàctics i saber-los utilitazar en el moment adequat per fer molt més rendible la nostra tasca. La nostra postura davant els nens i nenes és positiva, respectuosa i contructiva, i entenem que per moltes dificultats que se'ns puguin presentar podrem donar els ajuts pertinents i significatius a la construcció de la seva personalitat i a l'adquisició i millora dels seus coneixements i desenvolupament.

L'Equip docent de l'Escola Bressol Municipal està format per 12 professionals altament qualificats i especialistes en els infants: comptem amb tècnics i mestres en

Educació Infantil, Educació Especial, Educació Social, Pedagogia i Psicologia.

L'Escola compta amb l'assessorament continuat i les sessions quinzenals de psicomotricitat a totes les aules, d'un equip d'especialistes del Consell Comarcal de la Cerdanya format per fisioterapeutes, psicòlegs de primer infància, logopedes, etc., amb els quals l'equip també coordina l'atenció precoç i els casos pertinents d'ajuda als infants.

 

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat