Sou a: Inici / l'Escola Bressol / La nostra programació

La nostra programació

PROGRAMACIONS COMUNS:

Portes obertes psicomotricitat, Castanyada, Nadal, Dia mundial dels drets dels infants, pessebre gegant al vestíbul de l'escola, entrevistes individuals amb pares, power point de final de curs amb tota la programació i activitats, ambientació de l'escola.

NADONS,  AULES CARLIT:

Massatges, la panera dels tresors.

DE 1 A 2 ANYS, AULES CANIGÓ I TOSSA:

Observació i participació en els tastets de fruits de tardor i de Nadal, activitats de pares a l'aula, manipulació i observació de la neu, petites sortides per l'entorn de l'escola, excursió de final de curs.

DE 2 A 3 ANYS, AULES CADÍ I ROC BLANC:

Sortida de tardor, tastets de fruits de tardor i de Nadal, programació d'anglès, taller de galetes artesanes, setmana de l'esmorzar saludable, activitats de neu, taller d'ombres, taller de xocolata, programació d'educació vial, sortida de pasqua i taller de mones, sortida de St Jordi, visites a l'escola de música, a la biblioteca i una sortida a una granja de Cerdanya, activitats de pares a l'aula, graduació de final de curs, excursió de final de curs. Per la disposició de l'entorn a l'escola del llac: realització i cura d'un hortet, observació i alimentació d'ocells i ànecs propis de l'entorn.

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat