Sou a: Inici / Info escola / Equip Docent / Albert Martínez

Albert Martínez

Professor de Guitarra i baix elèctrics, contrabaix, ukelele, combo, llenguatge post-professional, harmonia aplicada/improvisació.

Albert-MArtinez.jpg

Albert Martínez (Puigcerdà, 10 de juliol de 1977) és el responsable de la secció de guitarres, baixos elèctrics, contrabaix, combo i llenguatge de l’E.M.M.I.F. des del 2005.

Del 95 al 2000 va estudiar guitarra, baix, educació de l’oïda, història de la música moderna, harmonia, arranjaments, combo i tecnologia musical a l’Aula de Música Moderna i Jazz, de Barcelona.

Del 2000 al 2003, guitarra jazz al Taller de músics, compaginant-ho amb estudis de guitarra clàssica, mandolina, instruments de pua i música folk (a l’Aula de Música tradicional de Bcn), cursos de cant i seminaris de música moderna. Actualment prepara al Taller de Músics els estudis pel títol del grau superior de música moderna.

Ha tocat amb grups de pop-rock (Bluebell, Soldeplata), animació infantil (Llepatupins), ball (Original Intèrval), jazz (QuinsToquen Band), música folk (Slaintè) i new age (A l’altra banda, amb qui té un cd editat). A l’actualitat prepara la gravació d’un disc de música instrumental i una petita gira en solitari com a cantautor.

Ha treballat com a professor de música a l’escola Bac de Cerdanya d’Alp (1999), a l’escola de música de Bellver (2000-03), a l’escola-taller de música Musicart de Sarrià (2000-02), a l’escola municipal de música de La Seu d’Urgell (2003-09) i a l’E.M.M.I.F. (des del 2005).

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat