Sou a: Inici / Info escola / Equip Docent / Cristina Serra

Cristina Serra

Professora de violí, viola i llenguatge d'adults.

foto cris

Titulada superior en violí per la Escola Superior de Música de Catalunya el 2007, va estudiar violí al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, obtenint 3 premis d’Honor de violí al Grau Elemental, i Menció d'Honor de Música de Cambra i Menció d’Honor de violí en finalitzar el Grau Mig.

A l’E.S.MU.C va estudiar interpretació i tècnica instrumental amb Agustín León Ara i Música de Cambra amb el prestigiós Quartet Casals, finalitzant el projecte de final de carrera amb la violinista Vera Martínez Mehner.

Ha tocat amb nombroses orquestes, entre elles la JONC (Jove Orquesta Nacional de Catalunya), la IRO (orquestra de la regions d’Europa), la orquesta del s.XXI dirigida per Jordi Mora, la Jove Orquestra Athenea, la orquestra de l’ESMUC, i com a concertino i solista amb la VaCO orquestra a Anglaterra, entre d’altres.

Ha impartit classes de violí temporalment a les escoles municipals de Santa Coloma de Gramenet, Parets del Vallés, Sant Boi, Montmeló, Calella de Mar, Esparreguera, a l’escola Municipal de Barcelona de Nou Barris i al Conservatori de Grau mig d’Igualada.

Ha sigut membre de la Orquestra de la Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona la temporada 2007-08.

Actualmente imparteix classes d’instrument també a les escoles municipals de Cabrera de Mar i Santa Cristina d’Aro, col·labora amb l’Orquestra de Cambra Musicae del camp de Tarragona, i completa el seu perfeccionamient instrumental i pedagògic amb Serguei Fatkouline a Madrid.

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat