actualitat

RESULTATS  CURSA DREAM RUNNERS 2019
GRÀCIES ALS MÉS DE 2000 PARTICIPANTS PEL SUPORT  A UN  PROJECTE 100% SOLIDARI

FOTOS  CURSA DREAM RUNNERS 2019
DES DE DIVENDRES 16 HEM COMENÇAT A PENJAR FOTOS DE LA CURSA.
EN ELS PROPERS DIES ANIREM INCORPORANT NOUS ÀLBUM A

NOTA PREMSA  2019

Enguany la cursa Dream Runners donarà el 70% de la seva recaptació al projecte de cooperació d'un  centre d’atenció de nounats, a Costa d’Ivori, mentre que el 30% restant es destinarà a les obres d’adequació del Centre de dia i de la Unitat de Psicogeriatria de la Residència Geriàtrica”.

En el marc de la cursa “Dream Runners 2019”, organitzada per l’Ajuntament de Puigcerdà i IPI Cooperació, la Fundació Hospital de Puigcerdà ha fet una donació de material de neonatologia a Costa d’Ivori, a l’Àfrica occidental.

Concretament, la Fundació Hospital de Puigcerdà ha donat 1 incubadora, 4 llits per a  nadons, 1 infanta i altre material sanitari. Tot aquest material procedeix de la unitat de neonatologia de l’antic hospital i va quedar en desús amb l’obertura del nou Hospital Cerdanya, malgrat funcionar perfectament. 

Segons ha explicat Diana Aguilar, coordinadora de la Cursa “Dream Runners” i voluntària de la Fundació IPI Cooperació, “aquest material sanitari viatjarà en vaixell a Costa d’Ivori gràcies a la Fundació Guttmann i es portarà a un centre d’atenció de nounats, centre que en moltes ocasions es fa càrrec de nadons que han estat abandonats”.

 L’alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira, ha explicat que “enguany la cursa Dream Runners donarà el 70% de la seva recaptació a aquest projecte de cooperació al desenvolupament a Costa d’Ivori, mentre que el 30% restant es destinarà a les obres d’adequació del Centre de dia i de la Unitat de Psicogeriatria de la Residència Geriàtrica”. 

En anteriors edicions, la “Dream Runners” ha destinat diners a la construcció i posada en funcionament d’un hospital maternoinfantil a Etiòpia o més recentment per finançar un programa d’integració laboral per a dones a Cochabamba (Bolívia), alhora que ha fiançat actuacions de cooperació de caràcter local, col·laborant amb entitats i institucions de la comarca.


Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat