normativa

REGLAMENT 7a CURSA DREAM RUNNERS PUIGCERDÀ 2019

L’Ajuntament de Puigcerdà, amb domicili a Plaça de l’Ajuntament , 17520 Puigcerdá, organitza, el 15 d'agost de 2019, la 7a edició de la CURSA DREAM RUNNERS PUIGCERDÀ-LA CERDANYA , amb el suport de la Fundació IPI COOPERACIÓ, con domicili a Gran Via de les Corts Catalanes, 646, 1r 2a, 08007 Barcelona i la Diputació de Girona, amb domicili a Pujada de Sant Martí, 5, 17004 Girona.


CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ 

Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància assignada a la seva categoria com aquest reglament. SORTIDA I ARRIBADA estaran situats a la zona de l’Estany-Parc de Puigcerdà.

El recorregut de la cursa estarà senyalitzat i comptarà amb controls d'orientació en tot el recorregut.

Les curses BÀSIC i 10 KM DREAM RUNNERS seran cronometrades mitjançant el sistema de xip ChampionChip. S'accepta l'ús del xip de propietat altrament dit xip Groc. Es obligatori portar el xip al turmell o lligat al calçat esportiu. El xip es intransferible i el mal ús del mateix implica la desqualificació.

Tots els participants a les curses ho faran amb un dorsal que és obligatori portar ben visible.

La 10 KM DREAM RUNNERS i OPEN DREAM RUNNERS es donaran per tancades a les 2h 30m després de la sortida.


MIT DE PARTICIPACIÓ 
La cursa està limitada a 2000 participants. 


CATEGORIES, HORARI , DISTÀNCIES 

CURSA

CATEGORIA

EDAT

HORA SORTIDA APROXIMADA

DISTÀNCIA APROXIMADA

CIRCUIT

MINI DREAM RUNNERS

Xumets

0 a 3 anys

12:30 h

50 m

Estany

MINI DREAM RUNNERS

Xics

4 a 5 anys

12:20 h

200 m

Estany

MINI DREAM RUNNERS

Xerrics

6 a 7 anys

12:10 h

400 m

    Circuit exterior

MINI DREAM RUNNERS

Menuts

8 a 9 anys

12:00 h

700 m

    Circuit exterior

BÀSIC DREAM RUNNERS

Vailets

10 a 12 anys

11:45 h

1.1 Km

Circuit exterior

BÀSIC DREAM RUNNERS

Sagals

13 a 15 anys

11:30 h

1.7 Km

Circuit exterior

10 Km DREAM RUNNERS

Majors

+ 16 anys

09:30 h

10 Km

Circuit exterior

Open DREAM RUNNERS

Open passejada

Totes les edats

10:00 h

6.5 Km

Circuit exterior

La  categoria  d’inscripció  correspondrà  a  l’edat que  tingui  el  participant  el  dia  31 de desembre 2019.  Tot  error  en  la  inscripció de l'any de naixement invalidarà la classificació.

En cap cas es podrà participar en una cursa de distància inferior o superior a la que pertoca per la categoria del/la participant.

A  tot  participant se  li  lliurarà  una  bossa  amb  diversos obsequis  de  les  empreses  participants, així  com  una  samarreta (segons disponibilitat de talles).

 

REGLAMENT ESPECIAL DE LA CURSA MINI DREAM RUNNERS. 

L’organització considera que l’esperit de les curses mini és que els nens i nenes aprenguin a participar i gaudeixin corrent. Per aquest motiu: 

●     No es realitza cap classificació ni es donen premis a la cursa mini.

●     Cada participant rebrà un obsequi.

●     Els nens i nenes de 0 a 3 anys , podran córrer acompanyats per un adult. 


INSCRIPCIONS. TERMINI MÀXIM D'INSCRIPCIÓ:

1. Per internet mitjançant el servidor d’inscripcions d’Albecam: Termini d’inscripció fins les 12.00 h del 14 d’agost

2. Presencialment a les oficines de Turisme de Puigcerdà i de La Cerdanya: Termini d’inscripció fins les 12.00 h del 14 d’agost

3. Presencialment a la Pl. Santa Maria:  dissabte, diumenge, dilluns, dimarts  i dimecres
10- 11-12-13-14 d’agost de les 10.00 matí fins a les 20.00 h.

Important: No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.


PREU INSCRIPCIONS 

MINI DREAM RUNNERS

0 A 9 ANYS

BÀSIC DREAM RUNNERS

10 A 15 ANYS

10 Km DREAM RUNNERS

+ 16 ANYS

 

Open DREAM RUNNERS

6 €

12 € (lloguer de xip inclòs)

17 € (lloguer de xip inclòs)

15 €

Un cop realitzada la inscripció, no es retornarà l’import de la mateixa perquè la recaptació va destinada a un projecte desenvolupat per la Fundació IPI-COOPERACIÓ i a una entitat social de la Cerdanya.

Les inscripcions de la Cursa Dream Runners Puigcerdà 2019  aniran destinades a dos nous projectes:

La cursa Dream Runners donarà el 70% de la seva recaptació al projecte de cooperació d'un  centre d’atenció de nounats, a Costa d’Ivori, mentre que el 30% restant es destinarà a les obres d’adequació del Centre de dia i de la Unitat de Psicogeriatria de la Residència Geriàtrica”.RECOLLIDA DE  DORSALS, XIP i BOSSA ESPORTISTA.  

RECOLLIDA

RECOLLIDA

RECOLLIDA

RECOLLIDA

RECOLLIDA

RECOLLIDA

DISSABTE 10 AGOST

DIUMENGE 11 AGOST

DILLUNS 12 AGOST

DIMARTS 13 AGOST

DIMECRES 14 AGOST

DIJOUS 15 AGOST

Plaça  Santa Maria

Plaça  Santa Maria

Plaça  Santa Maria

Plaça  Santa Maria

Plaça  Santa Maria

 Sortida Cursa

10.00 a 20.00 hores

 10.00 a 20.00 hores

10.00 a 20.00 hores

10.00 a 20.00 hores

10.00 a 20.00 hores

8.00 a 9.00 hores


DORSAL PERSONALITZAT  I GARANTÍA DE PODER ESCULLIR LA TALLA DE SAMARRETA

DISSABTE
10 AGOST

DIUMENGE
11 AGOST

DILLUNS
12 AGOST

DIMARTS
13 AGOST

DIMECRES
 14 AGOST

INSCRITS FINS EL DIA 9 D’AGOST

SI

SI

NO

NO

NO

INSCRITS  A PARTIR  DEL 10 D’AGOST

NO

NO

NO

NO

NO


CLASSIFICACIONS I PREMIS 

Hi hauran classificacions per les curses BÀSIC i 10 KM DREAM RUNNERS. 

Hi hauran premis per el 1r,2n 3r classificat per categories /masc.-fem de les curses BÀSIC i 10 KM DREAM RUNNERS.

 

REGALS 

Tots els participants tindran un record de la cursa DREAM RUNNERS

 

SERVEIS DE LA COMPETICIÓ 

La cursa comptarà amb servei mèdic. 

Hi haurà servei de guarda bosses i WC en el Club Poliesportiu Puigcerdà.

A la cursa de 10 km hi haurà un avituallament en el Km 5 i avituallament d’arribada en totes les curses.


PROTECCIÓN DE DADES

La participació a la CURSA DREAM RUNNERS suposa necessàriament el tractament de dades de caràcter personal, a fi de poder gestionar la correcta participació en la mateixa i els serveis associats.

En  aquest sentit, li informem de què les dades proporcionades seran tractades amb les següents finalitats:

-          Gestionar la seva inscripció i participació a la CURSA DREAM RUNNERS (comprovar que es compleixen les condicions per ser participants i guanyadors, contactar amb els participants i guanyadors i entrega de premis i obsequis) així com utilitzar la imatge dels participants i, especialment, dels guanyadors, utilitzar la seva imatge en aquest context.

-          Entrega i enviament de  l’equipament necessari.

Tanmateix, i sempre que ens hagi proporcionat el seu consentiment mitjançant la marcació de les respectives caselles establertes a tal efecte en el formulari de registre, podrem tractar les seves dades per:

-          Enviar-li al seu correu electrònic informació sobre propers esdeveniments i sobre la fundació IPI COOPERACIÓ i les activitats que realitzi.

La legitimació pel tractament de les seves dades personals i per les finalitat enunciades correspon:

Per la execució de la inscripció a la CURSA DREAM RUNNERS, tot el relatiu a la gestió de la inscripció i participació i entrega o enviament de l’equipament necessari.

Pel consentiment atorgat, la possibilitat de enviar al seu correu electrònic informació sobre els propers esdeveniments i sobre la fundació IPI COOPERACIÓ  i les activitats que realitzi, i emprar la seva imatge en el marc de la publicació i participació a la cursa, especialment en la condició de guanyador.

Li informem que en cas de que desitgi exercitar el seus drets d’accés, rectificació i supressió de dades, així com sol·licitar que es limiti el tractament de les dades personals, oposar-se al mateix, sol·licitar la portabilitat de les dades o revocar el consentiment que ens hagi proporcionat, podrà fer-ho comunicant-ho a l’Ajuntament de Puigcerdà mitjançant la remissió d’un email a   ajpuigcerda@puigcerda.cat indicant clarament el dret que desitja exercitar i acompanyant el sen Document Nacional de Identitat o qualsevol document similar que acrediti la seva personalitat. El participant podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

El participant assegura que les dades facilitades a l’Ajuntament de Puigcerdà amb motiu de la CURSA DREAM RUNNERS, son veraços y es responsabilitzarà de comunicar qualsevol modificació dels mateixos a l’Ajuntament de Puigcerdà . 

Les dades personals es tractaran únicament durant el temps en què siguin necessàries, útils i pertinents. Una vegada finalitzada la relació, les dades es conservaran amb la única finalitat i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals que siguin d’aplicació. Només tindran accés  les mateixes aquells tercers als que estigui legalment obligat a facilitar-los i a IPI COOPERACIÓ.

DRETS D’IMATGE

Els participants, i especialment els guanyadors de la CURSA DREAM RUNNERS, autoritzen a l’Ajuntament de Puigcerdà i a IPI COOPERACIÓ per a  què, en el seu cas, puguin captar i reproduir per qualsevol mitjà o suport la seva imatge (incloent la veu i el nom), amb caràcter gratuït i pel termini màxim de duració dels referits drets, amb la finalitat de publicitar la CURSA DREAM RUNNERS.

Tanmateix, els participants, i especialment el guanyador, cedeix els drets sobre la seva imatge a l’Ajuntament de Puigcerdà i a IPI COOPERACIÓ per a l’explotació, reproducció, publicació, transformació i comunicació pública mitjançant qualsevol mitjà  o suport , incloent mitjans impresos, audiovisuals, digitals, premsa, ràdio, internet, xarxes socials, etc , amb caràcter gratuït pel seu ús en mitjans de comunicació i campanyes de màrqueting relacionades amb l’esdeveniment sense dret a contraprestació.

 

DOCUMENT DE DECLARACIÓ DE L’ESPORTISTA. Descarregar document

La declaració de l’esportista estarà a disposició en el moment de la inscripció tant a la inscripció online com en els punts físics d’inscripció. Per poder participar, és obligatori que el participant conegui i accepti expressament tots els seus termes.

DOCUMENT AUTORITZACIÓ MENORS DE 18 ANYS I INCAPACITATS. Descarregar document 

L’autorització menors de 18 anys i incapacitats estarà a disposició en el moment de la inscripció tant a la inscripció online com en els punts físics d’inscripció. Per poder participar, és obligatori que el seu representant legal conegui i accepti expressament tots els seus termes.

Per poder participar, els menors d’edat o incapacitats hauran de fer la inscripció acompanyats pels seus pares mares o tutors legals que els assistiran i acceptaran els termes de la inscripció.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.

ACEPTACIÓ DEL REGLAMENT

La inscripció en el present esdeveniment comporta la acceptació del present Reglament, i per tant la no acceptació del mateix comportarà la exclusió del participant.

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat