normativa

NORMATIVA MITJA MARATÓ 2019

El Club Poliesportiu Puigcerdà  amb domicili Av Ramon Condomines s/n, 17520 Puigcerdà,  organitza, el diumenge 13 d’octubre de 2019, la XXII Mitja Marató de Puigcerdà amb el suport de  l’Ajuntament de Puigcerdà amb domicili a Plaça de l’Ajuntament , 17520 Puigcerdá  i la Diputació de Girona , amb domicili a Pujada de Sant Martí, 5, 17004 Girona.

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

La Mitja marató és oberta a tothom, que accepti i respecti, tant la distància com el reglament..
La participació estarà limitada a  300 participants.

CATEGORIES, HORARIS I DISTÀNCIES

categoria

Any Naixement

Masculí (1)

Femení (7)

2001-2000

Masculí (2)

Femení (8)

1999-1990

Masculí (3)

Femení (9)

1989- 1980

Masculí (4)

Femení (10)

1979-1970

Masculí (5)

Femení (11)

1969-1960

Masculí (6)

Femení (12)

1959 en endevant

La distància a recorre, serà de 21,097 Km. , amb un circuit que es desenvoluparà per Puigcerdà i  els municipis veïns.

El lloc de sortida i arribada  està situat en el Complexe Club Poliesportiu Puigcerdà

En el Club Poliesportiu Puigcerdà, hi haurà  serveis de dutxa, vestuari i guarda-roba.

L'hora de sortida serà a les 10.30 hores del matí i és tancarà el control a les 13.00 hores.

Hi hauran avituallaments cada 5 Km.

La cursa està degudament autoritzada i senyalitzada. 

COM FER LES INSCRIPCIONS

Totes les inscripcions i pagament és fan online

mitjançant el servidor d'inscripcions  Albecam ->    inscripció i pagament

TERMINI MÀXIM D'INSCRIPCIÓ:

fins el divendres 11 d'octubre. No s’admetran inscripcions posteriorment, ni  el dia de la prova.

PREU INSCRIPCIÓ

Esportistes federats amb llicència federació d'atletisme 2019    10 €. 

Esportistes no federats 15 € (inclou assegurança de dia) 

 

RECOLLIDA DE DORSALS I XIP

En el centre organitzatiu es podran retirar  els dorsals i el xip a partir de les 9.00 hores fins a les 10.00  hores, del dia de la competició.

Els i les atletes federats d’atletisme  hauran de presentar la llicència federativa vigent  2018 en el moment de recollir el dorsal.

Només es podrà utilitzar el xip oficial de l’organització de la mitja marató de Puigcerdà,

El xip és intransferible. El mal ús implica la desqualificació.

PREMIS 

Trofeus als 10  primers classificats de la general masculina i 5 femenina respectivament.

Trofeu al primer classificat de cada categoria. Els premis  són acumulables.

Trofeu al primer atleta local masc. i fem.

Samarreta de la cursa per a tots els participants.


PROTECCIÓ DE DADES

La participació a la Mitja Marató de Puigcerdà  suposa necessàriament el tractament de dades de caràcter personal, a fi de poder gestionar la correcta participació en la mateixa i els serveis associats.

 

En  aquest sentit, li informem de què les dades proporcionades seran tractades amb les següents finalitats:

 

Gestionar la seva inscripció i participació a la Mitja Marató de Puigcerdà (comprovar que es  compleixen les condicions per ser participants i guanyadors, contactar amb els participants i guanyadors i entrega de premis i obsequis) així com utilitzar la imatge dels participants i, especialment, dels guanyadors, utilitzar la seva imatge en aquest context.

Entrega i enviament de  l’equipament necessari.

 

Tanmateix, i sempre que ens hagi proporcionat el seu consentiment mitjançant la marcació de les respectives caselles establertes a tal efecte en el formulari de registre, podrem tractar les seves dades per:

 

-          Enviar-li al seu correu electrònic informació sobre propers esdeveniments i  les activitats que realitzi.

 

 

La legitimació pel tractament de les seves dades personals i per les finalitat enunciades correspon:

 

Per la execució de la inscripció a la Mitja Marató de Puigcerdà, tot el relatiu a la gestió de la inscripció i participació i entrega o enviament de l’equipament necessari.

Pel consentiment atorgat, la possibilitat de enviar al seu correu electrònic informació sobre els propers esdeveniments, les activitats que realitzi, i emprar la seva imatge en el marc de la publicació i participació a la cursa, especialment en la condició de guanyador.

 

Li informem que en cas de que desitgi exercitar el seus drets d’accés, rectificació i supressió de dades, així com sol·licitar que es limiti el tractament de les dades personals, oposar-se al mateix, sol·licitar la portabilitat de les dades o revocar el consentiment que ens hagi proporcionat, podrà fer-ho comunicant-ho a l’Ajuntament de Puigcerdà mitjançant la remissió d’un email a ajpuigcerda@puigcerda.cat indicant clarament el dret que desitja exercitar i acompanyant el seu Document Nacional de Identitat o qualsevol document similar que acrediti la seva personalitat. El participant podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

El participant assegura que les dades facilitades a l’Ajuntament de Puigcerdà  amb motiu de la Mitja Marató de Puigcerdà son veraços y es responsabilitzarà de comunicar qualsevol modificació dels mateixos a  l’Ajuntament de Puigcerdà

Les dades personals es tractaran únicament durant el temps en què siguin necessàries, útils i pertinents. Una vegada finalitzada la relació, les dades es conservaran amb la única finalitat i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals que siguin d’aplicació. Només tindran accés  les mateixes aquells tercers als que estigui legalment obligat a facilitar-los i a l’Ajuntament de Puigcerdà.

 

DRETS D’IMATGE

Els participants, i especialment els guanyadors de la Mitja Marató de Puigcerdà, autoritzen a l’Ajuntament de Puigcerdà per a què, en el seu cas, pugui captar i reproduir per qualsevol mitjà o suport la seva imatge (incloent la veu i el nom), amb caràcter gratuït i pel termini màxim de duració dels referits drets, amb la finalitat de publicitar la Mitja Marató de Puigcerdà.

 

Tanmateix, els participants, i especialment el guanyador, cedeix els drets sobre la seva imatge a l’Ajuntament de Puigcerdà per a l’explotació, reproducció, publicació, transformació i comunicació pública mitjançant qualsevol mitjà  o suport , incloent mitjans impresos, audiovisuals, digitals, premsa, ràdio, internet, xarxes socials, etc , amb caràcter gratuït pel seu ús en mitjans de comunicació i campanyes de màrqueting relacionades amb l’esdeveniment sense dret a contraprestació.

 

DECLARACIÓ DE L'ESPORTISTA . 

LLEGIR  DOCUMENT DECLARACIÓ ESPORTISTA

El  sol fet d'inscripció a la cursa implica, que el participant , ha llegit  i l’accepta  expressament  en  tots els seus termes tant  el reglament  de la cursa, com la declaració de l’esportista 

L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat i l´edat de l´atleta.

 

ACEPTACIÓ DEL REGLAMENT

La inscripció en el present esdeveniment comporta la acceptació del present Reglament, i per tant la no acceptació del mateix comportarà la exclusió del participant.

 


Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat