Sou a: Inici / Comunicació / | Notícies esports / 7a PUIGCERDÀ CURSA SANT SILVESTRE

7a PUIGCERDÀ CURSA SANT SILVESTRE

El dissabte 28 de desembre tindrà lloc la 7a Cursa Sant Silvestre Puigcerdà, amb una cursa de 5 km per majors de 15 anys i curses kids de 0 a 14 anys. Cursa solidària destinada al CENTRE DE DIA DE LA RESIDÈNCIA PUIGCERDÀ.

21/12/2019

7a PUIGCERDÀ CURSA SANT SILVESTRE

El dissabte 28 de desembre tindrà lloc la 7a Cursa Sant Silvestre Puigcerdà, que tancarà el calendari esportiu d’enguany de la Vila amb una cursa de 5 km per majors de 15 anys i curses kids  de 0 a 14 anys.

En aquesta edició el PROJECTE SOLIDARI de la cursa sant silvestre 2019 va destinat al CENTRE DE DIA DE LA RESIDÈNCIA PUIGCERDÀ.
Per cada inscripció de la cursa de 5 km se'n destinaran 5 € al projecte solidari 2019.

 Informació i inscripcions :http://www.puigcerda.cat/la-vila/la-vila-1/esports
termini inscripcions 26 de desembre.

 

PROGRAMA CURSA 5KM (majors 15 anys)
La recollida de dorsals i xip per a la cursa de 5 km serà just abans de la sortida, de 8.30 a 9.30 h a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà.

Circuit de 5 km.  La sortida serà a les 10 h des de la plaça Santa Maria i el traçat seguirà per la plaça Barcelona i el carrer Doctor Piguillem, vorejarà l’estany, passarà per la urbanització Deulofeu, el passeig de Rigolisa, el camí dels Enamorats, el nucli de Rigolisa i arribarà al camp de futbol del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Tots els participants rebran  el tradicional barret de Papa Noel i una motxilla amb la samarreta de la cursa d’enguany.
Pòdium als tres primers classificats/des de cada categoria , juvenil, júnior, promesa, sènior i veterans.

PROGRAMA CURSES KIDS (0 fins 14 anys)

La recollida de dorsals i xip per les curses kids  serà en el poliesportiu de Puigcerdà a partir de les 9.30 hores fins abans  de les 10.45 h.

Les  curses kids  seran en el mateix camp de futbol del Club Poliesportiu.

A les 10.45 h tindrà lloc la Mini San Silvestre, de 50 m per als infants de 0 a 2 anys i de 150 m per als infants de 3 i 4 anys.

I a partir de les 11.00 h les proves per als participants de 5 fins a 14 anys. Per als prebenjamins i benjamins la distància serà de 200 m (una volta al camp de futbol) i per als alevins, infantils 1 i infantils 2 serà de 400 m (dues voltes al camp de futbol).

Tots els participants de les curses kids rebran una medalla de participació juntament  amb  el  barret  de Papa Noel i una motxilla amb la samarreta de la cursa d’enguany .

Pòdium als tres primers classificats/des de cada categoria de 6 a 14 anys.

 

 

 

 

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat