Sou a: Inici / Comunicació / | Notícies esports / LA MARXA DE LES TRES NACIONS, RENOVACIÓ I FUTUR

LA MARXA DE LES TRES NACIONS, RENOVACIÓ I FUTUR

Jose Antonio Hermida organitzarà la històrica marxa cicloturista.

16/02/2019

LA MARXA DE LES TRES NACIONS, RENOVACIÓ I FUTUR 
Jose Antonio Hermida organitzarà la històrica marxa cicloturista.

Des dels primers fundadors i visionaris del Club Ciclista Puigcerdà, els organitzadors de la Marxa 3Nacions han treballat, any rere any, per  la renovació i millora fins a l´actualitat amb un record de 39 edicions de manera continuada i amb la gran fita, difícilment igualable per un event, de fer 40 anys en aquest 2019. El treball de l’equip organitzatiu actual, encapçalat per Antoni Sanz va situar la cota de màxima participació amb 1000 ciclistes l´any 2016.

Tot i així estan convençuts que cal fer més passos endavant.

Renovació i futur és el camí i avui en dia les marxes i competicions esportives  tenen que situar-se com a referents en la societat en àmbits tan diversos con salut, turisme, valors esportius... ; aquest pas requereix d’uns mitjans més complexes i un model d’organització més professionalitzat.

Per aquest motiu i com aposta de futur  de la Marxa de les Tres Nacions, la secció de ciclisme i el  Club Poliesportiu Puigcerdà han arribat a un acord  amb  Josep Antoni Hermida  amb la cessió dels drets d'organització, titularitat i explotació de la Marxa.

Amb aquest acord, el relleu generacional i el futur de la Marxa no pot estar millor  garantit, amb un esportista ambaixador de Puigcerdà per a tot el món i ara amb un nou repte professional per en Josep A. Hermida  de situar  la Marxa de les Tres Nacions com a  referència del cicloturisme   i a Puigcerdà amb una dimensió mediàtica que creuarà fronteres.

 

Un cop materialitzat l´acord en Jose A. Hermida es mostra feliç i ens ha comentat:

Em fa especial il·lusió i al mateix temps molts nervis a la panxa, el poder encapçalar la Marxa cicloturista 3Nacions, primer perquè sempre ha estat una de les marxes de referència i per mi en especial sent de Puigcerdà; segon perquè l'he pogut córrer molts cops tant als meus inicis com durant la meva carrera esportiva com professional del ciclisme i tots els cops no ha deixat mai de sorprendrem i enamorar-me el seu recorregut i tercer perquè em fascina pensar que uns pioners com són el Club Ciclista Puigcerdà es van inventar fa 40 anys un esdeveniment cicloturista sortint de Puigcerdà, travessant  Andorra, França i tornar a Puigcerdà creant així 3Nacions !!! Fantàstic... pioners del ciclisme i del màrqueting.

Agraïments molt especials a tots els components de la secció ciclisme Poliesportiu Puigcerdà (inicialment Club Ciclista Puigcerdà) per les facilitats i generositat per arribar a aquest acord.

Per la meva part, seguint l'estela que han deixat en aquests 39 anys intentaré gestionar i posicionar la Marxa 3Nacions al màxim nivell organitzatiu, com crec que  ha de ser.


Ben aviat la nova organització informarà de les novetats de l´edició 2019 que es celebrarà el proper 15 Juny a Puigcerda així com la data d´inici d´inscripcions.

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat