Sou a: Inici / Projectes #PuigcerdaJove / I tu com controles ?

I tu com controles?

I tu, com controles?” és un programa de prevenció d'actituds de risc per a joves basat en la metodologia d’aprenentatge-servei, treballem amb els joves el control en el consum de l’alcohol amb la finalitat de conscienciar-los sobre els riscos que pot arribar a tenir aquest sobre la seva salut i els seus actes. El programa ha estat distribuït en varies sessions formatives on hem pogut debatre, conèixer i experimentar sobre la temàtica treballada. Un cop realitzada tota la formació hem realitzat un curtmetratge de tipus campanya publicitària de conscienciació  ideat pels joves i rodat per Cerdanya Film Comission .

El programa I tu com controles, ens obre un ampli camp de possibilitats a l’hora de treballar-lo, ja que després de totes les sessions i gravar el curtmetratge, els joves han de realitzar la difusió del seu video i començar amb la conscienciació del descontrol en el consum de l’alcohol als seus iguals.

Us deixem els links perquè veieu els curs creats durant aquestes darrers anys: 

https://www.youtube.com/watch?v=9F-L-KMJQuc&t=39s

https://www.youtube.com/watch?v=s-apmLW7aIY

https://www.youtube.com/watch?v=bDUekoM7jOU


Aquest projecte compta amb el finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà.

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat