Sou a: Inici / Comunicació / Notícies joventut / VISITA DE LA DIRECTORA GENERAL DE JOVENTUT A PUIGCERDÀ

VISITA DE LA DIRECTORA GENERAL DE JOVENTUT A PUIGCERDÀ

El passat divendres 17 de febrer vam tenir la visita de la Directora General de Joventut Marta Vilalta, la coordinadora territorial de Joventut de Girona, Agnès Fàbregas i del Director general de l’Agència Catalana de Joventut, en Cesc Poch...

11/03/2017

VISITA DE LA DIRECTORA GENERAL DE JOVENTUT A PUIGCERDÀ

El passat divendres 17 de febrer vam tenir la visita de la Directora General de Joventut Marta Vilalta, la coordinadora territorial de Joventut de Girona, Agnès Fàbregas i del Director general de l’Agència Catalana de Joventut, en Cesc Poch.

A les 12h es va celebrar una reunió amb l’Alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira i la regidora de Benestar Social, Ciutadania i Ocupació, Carme Mas on es va parlar sobre els projectes fets i encarar els propers anys aplicant les polítiques de joventut a les necessitats dels joves de Puigcerdà i comarca.

Des de l’àrea animem a tots els joves a venir a participar de les iniciatives juvenils i iniciar projectes junts amb les vostres idees.

Durant la tarda, es va realitzar una visita a les instal·lacions de l’Oficina Jove, per conèixer l’equip tècnic de joventut i els diferents projectes i activitats que es desenvolupen.
Estem molt satisfets pel treball en xarxa, la feina feta i per estar al nostre costat en el desenvolupament dels nous projectes laborals, educatius i de lleure.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat