Sou a: Inici / Puigcerdà jove / local jove

Local Jove


bg-image

 

 

 

 

 

LOCAL JOVE.

El local social jove és un espai pensat pels joves de 12 a 29 anys de Puigcerdà, un espai on poder participar, jugar,  estudiar, trobar-se, realitzar cursos, tallers, realitzar reunions d’associacions...
El local consta de 3 espais: un de 63 metres quadrats on hi ha 9 ordinadors amb servei d’internet i WIFI gratuït, un segon espai de 35 metres quadrats on es troba la sala polivalent on realitzen diferents activitats com tallers, tornejos de ping-pong, xerrades, entres d’altres i un últim de 25 metres quadrats habilitats com a aula d’estudi per realitzar-hi cursos, reunions, treballs en grup, i altres activitats.

El local jove disposa d'un projecte anual d'activitats, s'elaboren les activitats mensualment amb la participació del joves, molt lligada al calendari festiu i a les demandes dels joves usuaris.

Les activitats que es realitzen al local s'emmarquen dins l'educació en el lleure i es treballa a partir de la convivència, fomentant valors com la solidaritat, la participació, el respecte a la diversitat i el treball cooperatiu.

La dinamitzadora de l'espai té un rol d'educadora que dona eines per l'augment de l'autonomia i l'assumpció de responsabilitats dels joves en relació al projecte del centre.

Segueix-nos a les xarxes socials per esta al dia de totes les activitats i projectes del LOCAL JOVE!

 

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat