Sou a: Inici / Comunicació / Notícies mobilitat / AVISOS PEL CAP DE SETMANA DEL 10 I 11 DE FEBRER

AVISOS PEL CAP DE SETMANA DEL 10 I 11 DE FEBRER

09/02/2018

AVISOS PEL CAP DE SETMANA DEL 10 I 11 DE FEBRER

Aquest cap de setmana es preveu un cap de setmana des del punt de vista turístic i de plena ocupació a la Cerdanya, amb gruixos de neus històrics a les estacions d’esquí alpí i esquí nòrdic, i amb el paisatge espectacular, tot cobert de neu.

Durant tota la setmana, els municipis, les estacions d'esquí i els equips de manteniment de les infrastructures viàries han treballat moltíssim per poder garantir la mobilitat i retirar la neu acumulada a les carreteres i els vials. S’han destinat molts equips humans i materials per poder garantir adequadament la mobilitat.

Per tant, es pot circular bé per les carreteres i pels nuclis urbans, i també en els accessos a la comarca, especialment pel túnel del Cadí.

Tanmateix, convé recordar algunes recomanacions:

Cal portar els vehicles convenientment equipats, i portar cadenes per si fos necesari posar-les.

Alguns espais d’aparcament encara tenen gruixos de neu acumulats, de manera que no tots els espais d’estacionament estaran disponibles.

Cal circular amb precaució pels camins i vials secundaris.

Cal estacionar els vehicles correctament a l’espai públic, per facilitar els treballs de les màquines llevaneus.

Cal parar atenció amb el gel i també amb la neu i les candeles que puguin caure de les teulades.

Finalment, tot i que s’ha retirat bona part de la neu a l’espai públic, els accessos a alguns garatges i entrades de les cases encara presenten gruixos de neu, de manera que aquells que vinguin el cap de setmana han de preveure que hagin de retirar la neu de l’entrada de les seves cases i garatges, i preveure l’equipament necessari per retirar la neu de les entrades de les vivendes.

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat