Sou a: Inici / Comunicació / Notícies mobilitat / NETEJA DE LA NEU AL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ – Dijous 24 de gener de 2019

NETEJA DE LA NEU AL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ – Dijous 24 de gener de 2019

Us informem que, al llarg de la darrera nit i matinada, i durant tot el dia d'avui, continua activat el protocol de neteja de la neu dels vials i espais públics del municipi de Puigcerdà.

24/01/2019

En les tasques de neteja i retirada de la neu, així com tirar potassa, hi treballen la Brigada Municipal, sis empreses externes contractades per l’Ajuntament, els Bombers Voluntaris de Puigcerdà i la demarcació de Carreteres de l’Estat.

Està previst que aquests treballs continuïn també durant demà divendres.

Recordem com sempre la necessitat de portar els vehicles convenientment equipats, especialment pel que fa als pneumàtics, prudència en la mobilitat, evitar els desplaçaments innecessaris, estacionar correctament els vehicles als espais d’aparcament  (ja que els cotxes mal aparcats dificulten els treballs de les màquines llevaneus). De la mateixa manera, recordem la importància de col·laborar en la neteja de la neu de les entrades i fronts de façana dels domicilis i negocis particulars, així com la responsabilitat que tenen els particulars de retirar els caramells i candeles que es formin a les façanes.

 

Albert Piñeira i Brosel

Alcalde de Puigcerdà

 

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat