Sou a: Inici / Emergències

Informació emergències

 • COMUNICACIÓ 30 GENER 2019

  US INFORMEM QUE AQUESTS 29 I 30 DE GENER HA CONTINUAT ACTIVAT EL PROTOCOL DE NETEJA DE LA NEU DELS VIALS I ESPAIS PÚBLICS DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ.

  29 I 30 DE GENER: HA CONTINUAT ACTIVAT EL PROTOCOL DE NETEJA DE LA NEU DELS VIALS I ESPAIS PÚBLICS DEL MUNICIPI DE PUIGCERDÀ.

  En les tasques de neteja i retirada de la neu, així com tirar potassa, hi treballen la Brigada Municipal, set empreses externes contractades per l’Ajuntament i la demarcació de Carreteres de l’Estat. També s’ha comptat amb la  col·laboració dels Bombers Voluntaris de Puigcerdà. 

  Així mateix, s'han instal·lat contenidors amb potassa a la plaça Barcelona, passeig 10 d'Abril, plaça Cabrinetty, plaça de l'Estació, avinguda del Segre i carrer Pompeu Fabra (Incasòl).

  Recordem com sempre la necessitat de portar els vehicles convenientment equipats, especialment pel que fa als pneumàtics, prudència en la mobilitat, evitar els desplaçaments innecessaris, estacionar correctament els vehicles als espais d’aparcament  (ja que els cotxes mal aparcats dificulten els treballs de les màquines llevaneus). De la mateixa manera, recordem la importància de col·laborar en la neteja de la neu de les entrades i fronts de façana dels domicilis i negocis particulars, així com la responsabilitat que tenen els particulars de retirar els caramells i candeles que es formin a les façanes.  

  Podeu consultar la previsió meteorològica de Puigcerdà i Cerdanya pel cap de setmana i setmana vinent a través del facebook de l'Ajuntamnet de Puigcerdà i el Patronat de Turisme de Puigcerdà.

Accions del document

Destacats

 • Mapa Puigcerdà
 • El temps a Puigcerdà
 • Xarxes socials
 • Afectacions mobilitat