Sou a: Inici / Sales i espais

Sales i espais

 

Sala de convencions

És l’antiga església del convent de clausura. Es tracta d’una sala destinada a diversos actes de caire professional, formatiu, lúdic i altres com jornades de treball, conferències, congressos, cursos de formació, audicions i concerts, i fins i tot casaments civils. La seva capacitat és de 129 places (butaques fixes, algunes amb recolzador de braç). Està equipada amb un projector i una pantalla d’uns 5 x 3 m, que permet utilitzar diversos formats audiovisuals (DVD, programes multimèdia, etc.), així com una taula presidencial i sistema de megafonia.

 

 

 

Sala d'audiovisuals

És l’antic cor de l’església i sala destinada a projectar l’audiovisual d’entrada en el projecte del Museu. Actualment, s’empra com a sala per fer cursos, reunions, etc. Cal destacar el seu vitrall, restaurat fa poc anys, així com tres pintures a l’oli de l’artista Juli Borrell Pla. La seva superfície és de 52 m²

 

Sales d'exposició temporal

Es tracta de dos espais ­antigues galeries del convent de la planta baixa i un tercer situat al pis superior que avui es destinen a acollir, bàsicament, les exposicions temporals (itinerants o regulars), però també algunes activitats de caire anual com la Trobada Micològica o bé puntuals. La sala 0/1 té una superfície de 74 m² i 36,6 m linials, la sala 0/2 té 38 m² i 22,8 m linials, la sala +1/1 té 120 m² i 36,2 m linials i la sala +1/2 té 35,8 m lineals (ara, magatzem).

En el projecte museogràfic la sala 0/1 es conserva com a espai per activitats de caire temporal.

Recepció i administració

La recepció és el primer espai d’acolliment al públic. En el projecte assumeix funcions informatives, de cobrament d’entrada i de venda. L’administració i direcció és l’espai actual on i des d’ on es gestiona l’equipament, es fan reserves d’espais, es presta l’atenció el públic, etc. L’equip de recursos humans el componen un/a director/a i un/a vigilant–administratiu/va.

 

Àrea de tallers i recerca

Són dos espais que ocupen una antiga galeria del claustre al seu pis inferior (-1). En el projecte es destinen a explicar diversos temes etnològics. Avui, s’empren per efectuar treballs i un curs permanent de restauració, així com a acollir els diversos investigadors (arqueòlegs, geòlegs, paleontòlegs...) vinculats a projectes on és present el Museu Cerdà.

Accions del document

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat