Sou a: Inici / Webs serveis i activitats / Turisme / Els alumnes de 5è de primària i 2n d’eso de Puigcerdà participen a la 5ena edició dels tallers de robòtica.

Els alumnes de 5è de primària i 2n d’eso de Puigcerdà participen a la 5ena edició dels tallers de robòtica.

Des d’aquest dilluns i fins el proper 28 de maig de 2019 es porta a terme la cinquena edició dels tallers de Robòtica i Tecnologia...

02/05/2019


Des d’aquest dilluns i fins el proper 28 de maig de 2019 es porta a terme la cinquena edició dels tallers de Robòtica i Tecnologia pel desenvolupament de les competències del futur organitzada per l'Ajuntament de Puigcerdà en col·laboració amb els centres d'ensenyament de Puigcerdà (escoles Alfons I, Vedruna i Llums del Nord, i Institut Pere Borrell) i els serveis educatius de la Cerdanya.
Aquest taller, que està adreçat a alumnes de cinquè de Primària i segon d'ESO dels centres d'ensenyament de Puigcerdà, treballa els 4 pilars fonamentals de l'educació de l'Informe Jacques Delors de la UNESCO, alhora que les metodologies “Lego Education” proporcionen una solució completa d'aprenentatge promovent la creativitat, la resolució de problemes i el treball en equip per aconseguir un desenvolupament integral de les capacitats i competències necessàries en el segle XXI.
La durada dels tallers amb la metodologia “Lego Education” és d’un dia i pel què fa a horaris hi ha dues opcions segons el curs: Horari intensiu, de 9.30h a 16.45h, i que inclou dinar al Campus Cerdanya pels alumnes de primària i horari de matí, de 9.00h a 15.00h, pels alumnes d'ESO.
Cada taller inclou una part amb la construcció d'un robot i els seu principis bàsics de programació i una altra part de mecanismes simples amb la construcció d'un gos robot i un molí de vent o una cursa de cotxes.
Enguany, hi participen més de 290 alumnes contant els de 5è dels tres centres que imparteixen educació Primària a Puigcerdà i els alumnes de 2n d'ESO dels dos centres que imparteixen educació Secundària.
Els tallers es realitzen a les instal·lacions del Campus Cerdanya, a la Avinguda Ramon Condomines, 14 de Puigcerdà.
El cost total de l'activitat és de prop 12.500€, dels quals gairebé 10.500€ són finançats per l’Ajuntament mentre que l’import restant va a càrrec dels alumnes.
DIES DELS TALLERS
29 D'ABRIL - ESCOLA ALFONS I (5è primària)
30 D'ABRIL - IES PERE BORRELL (2n ESO)
2 MAIG - IES PERE BORRELL (2n ESO)
6 MAIG - IES PERE BORRELL (2n ESO)
13 DE MAIG - ESCOLA VEDRUNA (5è primària)
14 MAIG - ESCOLA VEDRUNA (2n ESO)
28 MAIG - ESCOLA LLUMS DEL NORD (5è primària)
Puigcerdà, 2 de maig de 2019

Accions del document

arxivat sota:

Destacats

  • Mapa Puigcerdà
  • El temps a Puigcerdà
  • Xarxes socials
  • Afectacions mobilitat