Esteu aquí: Inici Museu Cerdà HISTORIAL D'ACTIVITATS Exposicions 2010 Exposició Formes Exposició Formes

Exposició Formes

Exposició Formes

— arxivat sota:

I Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES 2009 L’empresa de disseny i comunicació FORMES de la Seu d’Urgell convoca i patrocina enguany un concurs sota el títol “Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES” que vol promoure la creativitat i les idees innovadores en l´àmbit del disseny de producte i gràfic adreçada als estudiants i joves creadors en general (entre 16 i 19 anys) que vulguin aportar noves solucions a la creació d'objectes, a partir d’elements reciclats.

Què
  • Exposicions
Quan 02/02/2010 10:25 a
16/02/2010 20:00
On Museu Cerdà (Sala Pis 1)
Nom
Telèfon de contacte 972-88-43-03
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal
Fins el 16 de febrer 2010
 
Exposició Formes 2 
 

I Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES 2009

 
L’empresa de disseny i comunicació FORMES de la Seu d’Urgell convoca i patrocina enguany un concurs sota el títol “Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES” que vol promoure la creativitat i les idees innovadores en l´àmbit del disseny de producte i gràfic adreçada als estudiants i joves creadors en general (entre 16 i 19 anys) que vulguin aportar noves solucions a la creació d'objectes, a partir d’elements reciclats. 
 
Els objectes seleccionats formaran part d’una exposició que tindrà lloc al Centre Cultural Les Monjes de la Seu d’Urgell, i, posteriorment després al Museu Cerdà de Puigcerdà. L’objecte guanyador tindrà com a premi un viatje a Berlin per a dues persones amb allotjament i entrades pel Museu Vitra.
 
La decisió final la prendrà un Jurat que valorarà els objectes presentats tenint presente criteris com l’originalitat del producte, la dotació de noves utilitats als materials usats, la creativitat. El jurat estarà format per un conjunt de professionals especialitats en els difetents àmbits del disseny i l’art.
 
Les propostes que vulguin ser acceptades hauran de ser originals i inèdites, realitzades amb materials o elements reciclats, útils i funcionals i les mides no podran superar els 2 x 1 metres. Hom podrá presentar-se al concurs individualment o en grups de dues persones i cada participant pot presentar una única obra. Els menors de 18 anys hauran de presentar el conseniment dels tutors per a poder gaudir del premi en cas de ser els guanyadors.
 
La data límit per al lliurament dels projectes serà el 18 de desembre de 2009 a les 14.00 hores. El lloc de lliurament (si és per correu haurà de ser amb els ports pagats) serà l’empresa FORMES, indicant al paquet CONCURS “Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES”. Adreça postal: Plaça Jacint Verdaguer, 2 Local 1 25700 La Seu d’Urgell (Lleida). L’horari d’entrega serà de 09’30 a 19’30 hores de dilluns a divendres. No s’admetra cap projecte entregat fora del termini o que no compleixi les especificacions necessàries.
 
La proclamació pública del guanyador i seleccionats, tindrà lloc el dia 16 de gener de 2009 al Centre Cultural Les Monjes de la Seu d’Urgell. Les propostes que no hagin estat seleccionades es podran passar a recollir a l’empresa FORMES de la Seu d’Urgell a partir del 18 de gener del 2010 i fins el 28 de febrer de 2010. Els projectes no retirats entre aquestes dues dates quedaran a disposició de l’organització del concurs “Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES”. Els dissenys presentats són propietat dels autors. FORMES es reserva el dret d’explotació i exposició exclusiva dels productes guanyadors i seleccionats durant un període mínim de dos anys a partir de la data del lliurament del premi.
 
CONDICIONS PER A PARTICIPAR
 
Cada projecte ha de tenir els elements següents:
 
  • Prototip del producte, escala 1:1
·         Cartell o element gràfic promocionant el producte presentat (format màxim A3, en suport rígid)
·         CD-ROM amb fitxa tècnica del prototip (fotografia, nom i descripció del producte, elements utilitzats per la creació de l’objecte i descripció del procès de creació). Les imatges hauran d’estar en una carpeta de format JPG o TIFF, a 300 dpi.
  • Breu currículum de l’autor/s (nom, cognoms, adreça, telèfon, DNI, fotografia de l’autor/s amb format JPG o TIFF, a 300 dpi).
 
Tots aquests elements s’hauran d’identificar clarament i únicament amb el nom del producte o pseudònim. No s’admetran signatures ni altres distintius. El producte haurà d’anar degudament embalat. La documentació i la fitxa d’inscripció s’hauran de lliurar en un sobre blanc tancat. A l’exterior del sobre i de la caixa caldrà escriure Concurs de Disseny i Reciclatge FORMES i el nom del producte o pseudònim.
 
Les propostes hauran de ser prototips no editats ni comercialitzats, hauran de respectar els requisits establerts i els terminis indicats. La decisió del jurat serà irrevocable i no es podrà recórrer. El guanyador facilitarà la documentació necessària per a l’edició, exposició i promoció dels productes i autoritzarà a FORMES per difondre la informació facilitada per l’autor, sempre que sigui per a la promoció del producte.
 
 
PER A MÉS INFORMACIÓ:
FORMES S.C.P.
973 354 253
Plaça Jacint Verdaguer, 2 Local 1 
25700 La Seu d’Urgell
 
concurs@formes.biz
 
 
Museu Cerda                            
C/. Higini de Rivera, nº 4
PUIGCERDÀ
 
Horari:
Matins de dimarts a dijous de 10:00 a 14:00 h.
Matins de divendres a diumenge de 10:00 a 13:30 h.

 Tardes de dimarts a dissabte de 17:00 a 20:00 h.

Diumenge tarda tancat
Dilluns matí i tarda tancat
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.