Esteu aquí: Inici NOTÍCIES

Notícies

Notícies

 

 

XVII TROBADA MICOLÒGICA DE CERDANYA

XVII TROBADA MICOLÒGICA DE CERDANYA
06/10/2011 11:20

Puigcerdà 8 i 9 d’octubre de 2011

Llegir més…
RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ DEL VI TROFEU INTERNACIONAL DE CURLING

04/10/2011 13:50

El proper dimecres, 5 d'octubre, a les 13.00 hores a la Sala de Plens, tindrà lloc la PRESENTACIÓ DEL VI TROFEU INTERNACIONAL DE CURLING, a càrrec de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira i del president de la Secció de Curling, Carles Moxó.

Llegir més…
VISITEU EL CAMPANAR

VISITEU EL CAMPANAR
27/07/2011 08:35

Durant els mesos de juliol i agost la visita serà regulada

Llegir més…
FESTA DE L'ESTANY 2011

FESTA DE L'ESTANY 2011
22/07/2011 09:29

Puigcerdà, del 19 al 21 d'agost de 2011

Llegir més…
FESTA DEL ROSER, PUIGCERDÀ 2011

FESTA DEL ROSER, PUIGCERDÀ 2011
05/07/2011 08:09

Del 14 al 18 de Juliol.

Llegir més…
NOTA INFORMATIVA AFECTACIÓ MOBILITAT AMB MOTIU DE LA COMPETICIÓ TRIATLÓ DE PUIGCERDÀ. DISSABTE 25 DE JUNY DE 2011

24/06/2011 16:20

Informació de les carreteres i vies públiques de Puigcerdà tallades al trànsit de 9.15 a 10.45h del dissabte 25 de juny amb motiu de la competició Triatló de Puigcerdà

Llegir més…
SETMANA CULTURAL DEL ROSER

SETMANA CULTURAL DEL ROSER
21/06/2011 12:11

Del 2 al 10 de juliol 2011

Llegir més…
Resultat provisional de les eleccions municipals 2011

23/05/2011 09:02

Convergència i Unió 10 regidors, En-Cerd 3 regidors, Partit Popular 0 regidors, PSC-PM 0 regidors, S.I 0 regidors

Llegir més…
Notes agermanament Puigcerdà-Le Soler

Notes agermanament Puigcerdà-Le Soler
05/04/2011 09:12

PUIGCERDÀ. - Avui divendres a l’Ajuntament de Puigcerdà, ha tingut lloc la primera presa de contacte entre els municipis de Le Soler (França) i Puigcerdà, per tal de concretar una data per l’inici de converses per activar l’acte d’agermanament. D’aquesta primera reunió ha sorgit la proposta per a que el proper 2 de juny de 2011 es reuneixin els alcaldes dels dos municipis amb els regidors i altres personalitats que els vulguin acompanyar. Una de les primeres aportacions que promourien aquests municipis, seria l’intercanvi i cooperació en els àmbits de joventut i de gent gran. També el de la promoció de l’aprenentatge i difusió de les llengües catalana i francesa. A l’acte han assistit el Sr. Paul Miffre, acompanyat del Sr. Isidro Bosom com a col·laborador, per part de l’ajuntament l’alcalde, Joan Planella, acompanyat dels regidors, Joan Guinot i Lluis Casanovas. --------------------------------------- Premier pas vers un Jumelage transfrontalier LE SOLER/PUIGCERDA A la demande de Monsieur François CALVET, Député maire du Soler le directeur du service Enfance/sport/sécurité publique s’est rendu à PUIGCERDA afin de rencontrer les élus locaux. A l’heure de la construction européenne la municipalité du Soler donne une orientation particulière à la politique jeunesse communale. Forte de son expérience dans ce secteur, la volonté de nos élus se traduit par le rapprochement de la culture Catalane en incitant les jeunes et les seniors à rentrer sur une démarche intergénérationnelle à travers la coopération Transfrontalière. Monsieur François CALVET : « Le jumelage, est le renforcement de liens d’Amitiés entre deux communes qui s'associent pour agir dans une perspective européenne, pour confronter leurs visions du développement et mutualiser leurs énergies autour d’un projet commun ». Le but de ce jumelage est d'inviter les populations locales à mieux comprendre la vie sociale et économique des deux collectivités et des deux pays. C’est également une opportunité pour les jeunes, les adultes et les seniors d’accéder culturellement à la connaissance de l’autre afin de renforcer les valeurs citoyennes et solidaires. A cet effet, monsieur François CALVET a invité une délégation composée de monsieur Joan PLANELLA CASASAYAS (Maire) et l’ensemble des élus de Puigcerdà, capitale de la comarque de la Cerdagne, le 2 juillet prochain. L’organisation de la fête du sport à cette date sera l’occasion idéale de créer du lien entre nos deux villes et renforcer l’effet jumelage par la signature d’une charte engageant les deux collectivités.

Llegir més…
Jornada de Portes Obertes a la Universitat de Vic

Jornada de Portes Obertes a la Universitat de Vic
25/03/2011 09:43

Dissabte 2 d'abril de 2011 de 9 a 14 i de 16 a 19

Llegir més…
Presentació dels desfibril·ladors atorgats per Dipsalut a l’Ajuntament de Puigcerdà

Presentació dels desfibril·ladors atorgats per Dipsalut a l’Ajuntament de Puigcerdà
23/03/2011 19:53

Presentació dels desfibril·ladors atorgats per Dipsalut a l’Ajuntament de Puigcerdà. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Joan Planella, que ha explicat algunes de les característiques de l’aparell portàtil, i del que disposarem de dues unitats que estaran controlades per la Policia Local. Aquest aparells estan programats de manera molt intuïtiva amb unes correctes indicacions que fan que l’usuari dels aparells tinguin en tot moment un control total sobre la màquina. Cal dir que prèviament els nostres agents de la policia local han rebut els adequats cursos de preparació, per a la manipulació dels desfibril·ladors, conèixer les seves característiques hi poder donar el millor servei al possible usuari. També ha explicat que està previst la instal·lació de 5 aparells fixes en llocs claus del nostre municipi i que en un principi serien: Plaça de Call Ascensor barri Estació Poliesportiva Barri Vilallobent Barri Age Finalment ha agraït la col·laboració del Dipsalut per l’esforç que fan en la propagació i difusió d’aquests tipus d’aparells que poden salvar moltes vides.

Llegir més…
NOTA APARCAMENT ANTIC CONVENT

NOTA APARCAMENT ANTIC CONVENT
23/03/2011 09:02

Davant els rumors infundats què ha generat la posada en marxa del nou ascensor, ...referent a la probabilitat (segons algunes persones afirmant amb rotunditat) que el pàrquing passaria ha ser de pagament. Hem de REMARCAR que segons l'Ajuntament la intenció d'aquest és justament la contraria hi aprofita per comunicar que el que en realitat vol fer és incrementar les places i crear una bossa de pàrquing en la zona amb aquestes característiques: GRATUÏTAT

Llegir més…
PRESENTACIÓ DELS NOUS DESFIBRILADORS ATORGATS PER DIPSALUT A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

PRESENTACIÓ DELS NOUS DESFIBRILADORS ATORGATS PER DIPSALUT A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.
22/03/2011 12:34

DIMECRES, 23 DE MARÇ 14.00 H. SALA DE PLENS. PRESENTACIÓ DELS NOUS DESFIBRILADORS ATORGATS PER DIPSALUT A L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ.

Llegir més…
PROJECTE DE VOLUNTARIAT INTERGENERACIONAL D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL

PROJECTE DE VOLUNTARIAT INTERGENERACIONAL D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL
22/03/2011 12:27

PROJECTE DE VOLUNTARIAT INTERGENERACIONAL D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL Per tal de treure ple rendiment al Punt Tic, un espai amb 10 ordinadors i connexió a Internet gratuïta situat al Local Jove de Puigcerdà. A més dels diferents tallers que s’estan duent a terme amb joves, durant aquest mes de març s’està realitzant un curs d’alfabetització digital per Jubilats, després haver vist la gran quantitat de interessats en participar en tallers per aprendre a utilitzar els ordinadors i Internet. Des de l’àrea de Joventut feia temps que volíem iniciar algun projecte de voluntariat intergeneracional i ara hem tingut l’ oportunitat per poder engegar un projecte per posar en contacte joves i persones grans per tal de potenciar la comunicació entre generacions, compartir experiències i promoure la cohesió social entre diferents col·lectius de la vila. Amb aquest projecte es tracta de fomentar el respecte, apropar les noves tecnologies a la gent gran i promoure el voluntariat entre la gent jove. Durant les sessions els alumnes de la UEC (Unió d’Escolarització Compartida) guien a les persones grans en l’aprenentatge i l’ús dels processadors de textos, a crear un correu electrònic o a buscar informació per Internet. La durada d’aquest curs serà d’un mes. Dia: Dilluns Horari: d’11 a 12h. Espai on desenvolupar el projecte: Punt Tic del Local Social Jove (Àrea de joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà) Pl. Regne de Mallorca s/n . 17520 Puigcerdà Tlf: 972882121 Persones de contacte: Núria Montoro i Elisabeth Villanueva.

Llegir més…
Acte d’ inauguració de la remodelació de la plaça Cabrinetty

Acte d’ inauguració de la remodelació de la plaça Cabrinetty
21/03/2011 10:18

DIUMENGE, 27 DE MARÇ 12.00 H. Acte d’ inauguració de la remodelació de la plaça Cabrinetty. Comptarem amb les actuacions dels alumnes de l’escola de música Issi Fabra i dels Amics de la Sardana.

Llegir més…
Lliurament de la Placa d’Or de la Vila de Puigcerdà al Cos de Bombers Voluntaris de Puigcerdà

Lliurament de la Placa d’Or de la Vila de Puigcerdà al Cos de Bombers Voluntaris de Puigcerdà
21/03/2011 10:20

DISSABTE, 26 DE MARÇ • 20.30 H. SALA CONVENCIONS MUSEU CERDÀ. Acte de lliurament de la Placa d’Or de la Vila de Puigcerdà al Cos de Bombers Voluntaris de Puigcerdà en reconeixement als seus mèrits en el transcurs de 150 anys.

Llegir més…
Puigcerdà estrena el nou poliesportiu pendent d´acabar-ne la graderia enguany

Puigcerdà estrena el nou poliesportiu pendent d´acabar-ne la graderia enguany
20/03/2011 11:40

Puigcerdà estrena el nou poliesportiu pendent d´acabar-ne la graderia enguany La vila celebra una concorreguda jornada de portes obertes per mostrar el nou equipament Puigcerdà va viure ahir l'estrena del nou poliesportiu, un edifici de 1.500 metres amb un pressupost de 2,5 milions d'euros. Per acabar-lo només falta fer-hi les grades, que s'enllestiran enguany. Els promotors de l'obra, el Club Poliesportiu de Puigcerdà i el consistori local, van voler celebrar l'estrena de l'equipament amb unes concorregudes jornades de portes obertes en les quals van assistir socis de l'entitat, esportistes, espectadors en general i dirigents. Per celebrar-ho es van programar diversos partits de bàsquet i de tennis al nou paviment de Taraflex, un material sintètic que és més resistent i alhora és també més econòmic que no pas el parquet. L'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, va destacar la inversió que ha fet l'equip de govern que encapçala en aquest mandat que s'acaba en l'àrea d'Esports. Va explicar que de prop d'un milió d'euros, la meitat s'han destinat a la millora d'infraestructures esportives. Va destacar també que disposar d'un equipament com el nou poliesportiu "és un pas endavant per a l'esport a Puigcerdà". L'obra del poliesportiu, equipament que gestiona el Club Poliesportiu, que rep una ajuda anual de 150.000 euros del consistori, s'ha d'acabar enguany amb la construcció de la graderia que falta: regio7

Llegir més…
La fundació Adis ja disposa d'un nou local

La fundació Adis ja disposa d'un nou local
19/03/2011 11:13

La fundació Adis ja disposa d'un nou local La fundació Adis per a l’ajuda a persones amb discapacitat, ja disposa d’un nou local al centre de Puigcerdà. Aquest divendres al migdia, l’entitat i l’ajuntament de la Vila han signat el conveni de cessió del local, ubicat a la plaça de Santa Agustí. Aquest nou espai es troba ubicat al mateix edifici on hi ha el pis tutelat per a persones amb discapacitat, inaugurat ara fa un any i gestionat per la mateixa fundació Adis. Ara, la fundació adequarà l’espai i d’aquí uns mesos ja podrà començar a fer les activitats que fins ara realitza a l’espai que té a l’avinguda Coronel Molera. Villena també ha agraït el suport que els ha ofert en tot moment l’ajuntament de Puigcerdà. Per la seva banda, l’alcalde de la Vila, Joan Planella, ha destacat la importància d’ajudar entitats com la fundació Adis, sobretot en època de retallades econòmiques, per tal d’evitar que els més necessitats siguin els més perjudicats. Planella ha remarcat també la tasca que realitza la fundació Adis. Ha assegurat que sense la tasca desinteressada de l’entitat seria molt complicat que l’administració pogués donar l’atenció que necessiten les persones amb discapacitat. A banda, quan la fundació Adis s’instal•li en aquest local, també contribuirà a difondre les runes de l’antic call jueu de la Vila. Així doncs, els mateixos membres de la Fundació s’encarregaran de mostrar aquestes runes, ubicades a la part baixa de l’edifici. Guillem Lluch

Llegir més…
Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.