Esteu aquí: Inici Premsa Notes de premsa Puigcerdà ret homenatge a l´olímpic Ferran Terra

Puigcerdà ret homenatge a l´olímpic Ferran Terra

Puigcerdà ret homenatge a l´olímpic Ferran Terra

L'esquiador va ser rebut per l'alcalde i altres batlles de la comarca / miquel SPA

Puigcerdà ret homenatge a l´olímpic Ferran Terra

Ferran al balcó de l'Ajuntament

Més d'una hora signant autògrafs. Aquest va ser el colofó de la jornada per al ceretà Ferran Terra, que ja és a casa després de participar en els seus primers Jocs Olímpics d'Hivern. Una llarga cua amb més de 250 persones, a la recerca d'una fotografia i d'un autògraf va ser la cloenda de l'acte d'homenatge de Puigcerdà al seu tercer esportista olímpic.
Amb només 22 anys, l'especialista en esquí alpí ha tancat la seva primera aparició en un cita olímpica amb una bona actuació en les tres proves que ha disputat: ??è en descens, ??è en supergegant i ??è en descens de la combinada. Uns resultats que el fan ser optimista de cara al futur.
Com a reconeixement del seu bon paper, l'Ajuntament de Puigcerdà li va preparar una gran rebuda. Terra va arribar a la casa de la vila a dos quarts de vuit, escortat pels infantils del Club d'Esquí Puigcerdà (PEC). Els més menuts li van fer un passadís per conduir-lo fins a l'interior de l'ajuntament, on l'esperaven l'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, i altres batlles de la comarca.
Després de la rebuda institucional, a la qual va assistir la vicepresidenta de la Federació d'Esquí de Catalunya, Terra i l'alcalde Joan Planella van fer els seus discursos des del balcó de l'ajuntament per dirigir-se als seus covilatans. La cloenda de l'acte va ser la signatura d'autògrafs de Terra a la Vela Olímpics Puigcerdà que havien preparat a la plaça de la Vila.
La participació d'esportistes de les nostres comarques en els Jocs Olímpics d'Hivern de Vancouver la tancaran aquest cap de setmana dos esquiadors de fons. La igualadina Laura Orgué, de 23 anys, participa en la prova dels 30 km d'esquí de fons, després de fer-ho en els 10 km estil lliure i els 15 km en persecució.
També disputarà la seva tercera prova l'urgellenc Vicenç Vilarubla, un altre esquiador de fons que demà prendrà part en la modalitat de 50 km. Serà la cloenda per a ell, després de prendre part en els 15 km estil clàssic i els 30 km persecució

Accions del document

Plaça de l'ajuntament s/n 17520 - Puigcerdà. Telèfon: 972 88 06 50 - Fax: 972 88 17 79.