11È CERDANYA FILM FESTIVAL

14/07/2020
Ajuntament de Puigcerdà

L’onzena edició del certamen, que tindrà lloc entre l’1 i el 9 d’agost comptarà enguany amb 187 obres programades en 79 sessions diferents.

Les obres es distribueiran en 4 seccions principals: curtmetratges (ficció i animació), llargmetratges (ficció i animació), documentals (qualsevol durada) i Fora de concurs.

Tota la informació sobre la programació oficial es troba al portal web www.cerdanyafilmfestival.cat, on també es poden reservar les entrades gratuïtes a través de l’aplicació d’Eventbrite, integrada a la mateixa web del Festival. L’aforament és limitat (màx. 100 persones) i és fonamental disposar d’entrada preassignada.


Novetats de l’edició d’enguany:

🔺Choreoscope (curts de dansa): Dissabte a la nit es projectaran curts de dansa a la fresca
🔺Pel·lícules en VOSC: Les pel·lícules en llengua diferent al català i al castellà s’emetran en l’idioma original però estaran subtitulades
🔺Laboratori de Creació Audiovisual: Un campus per professionals joves del cinema a Bellver de Cerdanya.
🔺Seus: Totes les projeccions s’ubicaran a l’interior de la Sala de Convencions del Museu Cerdà, als jardins del Museu Cerdà (films a la fresca) i pels participants del Laboratori i un grup reduït d’espectadors, les projeccions es passaran a la Casa de Colònies – Cal Caló Cortariu.

Més informació a info@cerdanyafilmfestival.cat - www.cerdanyafilmfestival.cat