AIXECAMENT DE LES MESURES ESPECIALS A LA CERDANYA

09/10/2020
Ajuntament de Puigcerdà
Com ja ha anunciat el Departament de Salut de la Generalitat, les mesures especials dictades pel PROCICAT per un període de 15 dies a la Cerdanya per contenir la transmissió de la Covid19 no es prorrogaran. Conseqüentment, a les 00.00 h de la nit del 9 al 10 d’octubre aquestes mesures quedaran sense efecte. 
 
En concordança amb l’acabament de les mesures del PROCICAT, les dictades per l’Ajuntament de Puigcerdà (limitacions d’aforament a les terrasses, prohibició d’accés als parcs infantils i zones poliesportives dels parcs públics...), també quedaran sense efecte a les 00.00 h de la nit del 9 al 10 d'octubre.
 
A partir de dissabte, doncs, només s’aplicaran a la Cerdanya les mesures que regeixen pel conjunt de Catalunya: 
 
🔹️Prohibides les trobades de més de 6 persones, tant en l’àmbit públic com privat, amb les següents excepcions: activitats laborals, activitats de culte i religioses, transport públic, activitats culturals (música, teatre, cinema, exposicions...), equipaments culturals (biblioteques, arxius, museus i monuments), activitats docents, de lleure infantil i juvenil i socioeducatives, activitats lúdiques, recreatives i d’obertura al públic d’equipaments esportius, parcs infantils i activitats esportives. 
 
🔹️Mantenir la distància entre persones (1,5 m), rentar-se sovint les mans i ús obligatori de la mascareta a partir dels 6 anys. 
 
🔹️Tancament de l’oci nocturn (discoteques, bars musicals...). 
 
🔹️Hosteleria, bars i restaurants, tancament a les 1.00 h de la matinada com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00.00 h. Màxim de 6 persones per taula o agrupacions de taules i distància d’1,5 m a la barra i entre les taules. 
 
🔹️Per a determinades activitats (esportives, culturals, actes públics...) cal mirar també els plans sectorials del PROCICAT. 
 
Malgrat que els indicadors d’evolució de la pandèmia han millorat notablement a la Cerdanya, encara no estem en una situació de normalitat. Per això es demana màxima prudència i complir amb les mesures de protecció i prevenció. Es recomana també una mobilitat responsable.