BASES CONCURS “IMATGES DE PUIGCERDÀ 2021”

23/09/2021
Ajuntament de Puigcerdà
Aquesta setmana s’han publicat, de forma definitiva, les bases reguladores del Premi Fotogràfic “Imatges de Puigcerdà”.
 
Aquestes bases regulen el concurs de fotografia “Imatges de Puigcerdà” per a la realització fotogràfica original i inèdita entorn del municipi de Puigcerdà.
 
L’objectiu del concurs és donar a conèixer el municipi de Puigcerdà en totes les seves ves sants mitjançant la fotografia, alhora que també es vol estimular la creació artística, promoure el patrimoni històric, cultural, arquitectònic i natural de la Vila i fomentar la creació fotogràfica juvenil.
 
Les bases ja es poden consultar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Girona, així com a l’apartat de cultura de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà https://www.puigcerda.cat/.../cultura/imatges-de-puigcerda/
 
La convocatòria del concurs es farà pública aquesta tardor i des del moment en el que es convoqui, els autors tindran un període limitat de temps per presentar les seves fotografies tal i com indiquen les bases.
 
Les imatges s’hauran de presentar en format jpg. Un cop oberta la convocatòria mitjançant un tràmit específic que estarà disponible a la seu electrònica de l’Ajuntament de Puigcerdà.
Per a qualsevol dubte referent a les bases i convocatòria del Premi Fotogràfic “Imatges de Puigcerdà” podeu enviar un Mail a cultura@puigcerda.cat.