Comunicat de l'Ajuntament de Puigcerdà: Festa de Cap d'Any New Year's Scandal 2024

30/12/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Totes les entrades de la Festa de Cap d’Any “New Year’s Scandal 2024” estan exhaurides. L’empresa organitzadora “Scandal Events” i el consistori confirmem que no es posaran a la venda més entrades

L’Ajuntament de Puigcerdà vol anunciar que totes les entrades de la Festa de Cap d’Any “New Year’s Scandal 2024” estan exhaurides.

L’empresa organitzadora “Scandal Events” i el consistori confirmem que no es posaran a la venda més entrades, ni a través de Codetickets ni a taquilla el mateix dia 31 de desembre. També recordem que caldrà presentar el DNI en format físic per acreditar l’edat i accedir al recinte.

Per altra banda, tal i com vam informar, és obligatori que els assistents menors de 16 anys vagin acompanyats de pares o tutor legal.

Finalment, per tal de facilitar la mobilitat,  informem que s’habilitarà l’aparcament del Camí d’Ur amb senyalització i il·luminació.

Per a nosaltres és primordial garantir la seguretat i comoditat de totes les persones assistents, respectant sempre les limitacions de capacitat.

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos unes Bones Festes i una bona entrada d’any.