CONCERT SIMFÒNIC “MONS FANTÀSTICS” A CÀRREC DE LA OSTO (ORIGINAL SOUNDTRACK ORCHESTRA)

08/02/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Mons fantàstics és una porta d'entrada al món de la música clàssica a través de la interpretació de bandes sonores. Des d'abans de l’aparició del cinema, l’imaginari fantàstic ha estat un element d'inspiració clau en totes les disciplines artístiques, no essent-ne pas el camp de la composició musical una excepció. Aquest programa, que aprofundeix en els vincles existents entre la música cinematogràfica i la música descriptiva, combina obres de compositors considerats "clàssics" —com Paul Dukas o Txaikovski— amb les partitures més conegudes de grans mestres de l'actualitat—com els oscaritzats Howard Shore i John Williams.

A partir de la màgia que es desprèn dels contes d'ET.A. Hoffmann, del redescobriment de l’immens ¡ etern imaginari de .R.R. Tolkien, de les aventures de Harry Potter narrades per J.K. Rowling... l'Original SoundTrack Orchestra estableix un recorregut musical no cronològic amb la fantasia com a fil conductor, que farà que grans i petits gaudeixin per igual d'una vetllada tant màgica com inoblidable.

• Diumenge 19 de febrer.
• 18.00h al Casino Ceretà de Puigcerdà
• Entrades 3€. Ja a la venda a www.codetickets.com

ENTRADES - https://puigcerda.codetickets.com/entradas/mons-fantastics-amb-l-osto-orchestra/37663/ajuntament-puigcerda/online