Curs de Premonitors 2021

01/06/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Aquest cap de setmana s’ha realitzat el curs de Premonitors/es d’Activitats de lleure 2021, una formació organitzada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà en la que es realitza un tastet de l’educació  en el lleure, treballant diferents temes com per exemple com funcionen les activitats de lleure, quines són les funcions d’un monitor/a, aspectes de seguretat, recursos per desenvolupar les activitats i altres relacionats.

Enguany han participat  18 joves de la Comarca, de 14 a 17 anys. Han estat 3 dies de formació a l’Alberg Verge de les Neus de La Molina.

La intenció principal de la formació és  generar un primer apropament de l’Educació en el lleure als i les joves que encara no tenen la majoria d’edat i no poden realitzar el curs de monitor/a de lleure i per altra banda realitzar un primer contacte amb el món laboral, ja que posteriorment es realitzen unes pràctiques de 15 dies al Casal d’Estiu “La Quitxalla” per posar en pràctica tots els coneixements que han adquirit durant el curs.