CURSA DE SANT SILVESTRE 2021 DE PUIGCERDÀ

20/12/2021
Ajuntament de Puigcerdà

Avui s’ha presentat la cursa solidària de Sant Silvestre de Puigcerdà 2021, esdeveniment que com és habitual tancarà el calendari esportiu del municipi aquest pròxim 31 de desembre i que en aquesta ocasió donarà el 10% de totes les inscripcions a la Fundació Hospital de Puigcerdà per a la realització de projectes solitaris.

La Sant Silvestre 2021 comptarà amb diferents curses dividides en 3 categories: Curses Mini de 0 a 4 anys, Curses Infantils de 5 a 14 anys i la cursa de 5km per a corredors i corredores a partir de 15 anys.

Les inscripcions es poden fer fins el dijous 29 de desembre a https://www.mysportmadness.com/event/sspuigcerda2021/

La cursa de 5km sortirà a les 10 del matí des de la plaça de Santa Maria i finalitzarà al Poliesportiu on es donarà medalla als 3 primers classificats de cada categoria masc/fem i trofeu als tres primers/res classificats absoluts. Igualment tots els participants seran obsequiats amb una samarreta de la cursa i un barret de Pare Noel.

Pel què fa a les curses infantils, aquestes es celebraran al Poliesportiu a partir de les 10.45h i   hi haurà medalles pels 3 primers classificats de cada categoria.

Finalment pel què fa a les curses Minis, també es celebraran al poliesportiu i els nens i nenes de 0 a 2 anys, podran córrer acompanyats per un adult.

Tots els participants de les curses Infantils i Minis seran obsequiats amb una medalla de participació, samarreta de la cursa i obsequis dels patrocinadors.

Trobareu més informació, el reglament de la cursa o el desglossament de totes les categories a www.puigcerda.cat/santsilvestre21