El consistori inicia un paquet d'actuacions de manteniment a l'interior i a l'exterior de l'edifici del Museu Cerdà

10/02/2024
Ajuntament de Puigcerdà

Aquestes actuacions permetran, en una segona fase, començar a actuar en l'espai museístic del Museu Cerdà i donar un nou impuls a aquest centre cultural

Després de comprovar que algunes de les teules del carener s'havien desprès i havien caigut a la calçada, el consistori ha actuat amb caràcter urgent a la teulada, substituint el carener, netejant les canals i canviant entre 350 i 400 pissarres.

Així mateix, ja s'ha començat a actuar per a solucionar un dels mals endèmics de la sala de convencions; posar fi a les humitats que han estat durant anys malmetent les parets interiors. Com explica el regidor de Cultura, Jordi Palomino, s'està començant a repicar la paret exterior i a cobrir-la amb nou morter contra humitats.

En acabat, es pintaran les parts baixes de la sala i s'arreglarà el sòcol per tal que aquest espai estigui posat al dia i preparat per rebre la celebració d'actes, conferències o presentacions de llibres.

Aquestes actuacions, que han suposat una inversió de 10.865,8 €, permetran, en una segona fase, començar a actuar en l'espai museístic del Museu Cerdà i donar un nou impuls a aquest centre cultural i edifici històric tan important per a la nostra Vila.

A continuació podeu veure el vídeo que hem publicat a les nostres xarxes socials mostrant les actuacions que s'estan duent a terme: