El Festival de Música Antiga dels Pirineus dona el tret de sortida al concurs de cartells per definir la imatge del FeMAP 2024

19/01/2024
Ajuntament de Puigcerdà

El guanyador rebrà un premi de 1.500 € i els finalistes disposaran d’un passi per a 2 persones que els permetrà assistir a qualsevol dels concerts d’aquesta edició

El Festival de Música Antiga dels Pirineus dona el tret de sortida al concurs de cartells de la tretzena edició. Com cada any, s’aposta perquè siguin els artistes pirinencs els encarregats de dissenyar les propostes per a ser la nova imatge oficial del Festival. Els dissenyadors locals que vulguin participar ho podran fer fins al pròxim 2 de febrer al web www.femap.cat.

El guanyador rebrà un premi de 1.500 €. Els finalistes disposaran d’un passi per a 2 persones que els permetrà assistir a qualsevol dels concerts d’aquesta edició i també obtindran un exemplar del CD del Festival.

El funcionament del concurs seguirà les mateixes normes que els anys anteriors i constarà de dues fases. Del 4 a l’11 de febrer, per una banda, dos dissenys seran escollits per votació popular a través de Facebook i Instagram. Per altra banda, quatre cartells més se seleccionaran per part d’un comitè format per membres de l’Associació FeMAP i representants dels municipis de l’edició 2024.

D’entre totes les propostes finalistes, el jurat decidirà el cartell guanyador. La resolució serà a partir del 20 de febrer i es valorarà especialment l’originalitat de la proposta i temes vinculats al mateix disseny, com ara la composició, l’impacte visual i la claredat del missatge. Finalment, es tindrà en compte l’ús d’elements relacionats amb el Pirineu, la seva cultura i iconografia.