- L’Ajuntament ▾
-
Serveis ▾
- Accés a la informació pública
- Comerç i mercats
-
Cultura
- Diada de Catalunya 2024
- Sardanes Estiu 2024
- Festival de Música de la Cerdanya 2024
- Festival Transfronterer Puigcerdà - Bourg Madame 2024
- Festa Major del Roser de Puigcerdà 2024
- Festa de l'Estany 2024
- Festa de la Mare de Déu de la Sagristia 2024
- Setmana Cultural del Roser 2024
- Revetlla de Sant Joan 2024
- Sant Jordi 2024
- Arxiu Comarcal de Cerdanya
- Biblioteca Comtat de Cerdanya
- Museu Cerdà
- La llegenda de la Vella de l'Estany
- Notícies de Cultura
- Educació
-
Esports
- Poliesportiu de Puigcerdà
- Esdeveniments Esportius 2025
- 12ª Caminada de la Sèquia
- 41 Cursa Popular d'Age 2024
- Basquet 3x3 Puigcerdà
- XLV Concurs Infantil de Pesca
- Cursa de l'Estany 2024
- 36ª Travessia de l'Estany de Puigcerdà 2024
- 26ª Mitja Marató de Puigcerdà 2024
- Puigcerda Half Marathon 2024
- Semi Marathon Puigcerda Pyrenees 2024
- 12ª Sant Silvestre Puigcerdà 2024
- Agenda esportiva
- Voluntariat
- Entitats esportives
- Habitatge
- Joventut
- Medi Ambient
- Mobilitat
- Ràdio Puigcerdà
- Policia Local
- Sol·licitud d'ús d'un local de titularitat municipal
- Turisme
- Urbanisme, Obres i Activitats
- El municipi ▾
- Coneix Puigcerdà ▾
- Actualitat ▾
- Inici>
- Actualitat ▾>
- Notícies de Puigcerdà>
- El xef Martín Comamala, del restaurant 539 Plats Forts, guanya el premi millor Cuiner 2023
El xef Martín Comamala, del restaurant 539 Plats Forts, guanya el premi millor Cuiner 2023
Els premis es van fer públics el passat dimecres 8 de novembre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels salons gastronòmics més importants i amb més participació del país
Si fa un parell de setmanes us explicàvem que el xef Martín Comamala, del restaurant 539 Plats Forts, estava nominat al premi millor Cuiner 2023, avui estem molt contents d’informar-vos que, finalment, el cuiner argentí ha sigut el guanyador aquest prestigiós premi culinari.
A més, ho ha fet en un marc immillorable, ja que ha sigut guardonat amb aquest reconeixement al Gastronomic Forum Barcelona, el saló de referència de l’hostaleria, la gastronomia i el foodservice del nostre país.
L’edició d’enguany d’aquesta fira ha reunit unes 350 empreses, uns 200 petits productors enogastronòmics i més de 18.500 professionals procedents de diferents punts del territori, a més de comptar amb la presència de més de 100 xefs que, entre tots, reuneixen 55 estrelles Michelin.
Resulta evident que amb la seva cuina “propera, salvatge i simple”, el producte de proximitat de la comarca i la seva barra japonesa, en la que només treballa ell, el xef nascut a Córdoba, Argentina, ha creat un model gastronòmic que ha resultat ser tot un èxit.
És per això que l'Ajuntament de Puigcerdà vol felicitar-lo pel seu gran treball i per la seva defensa del producte local.
Si voleu conèixer una mica més la seva història, podeu consultar el reportatge que vam publicar fa unes setmanes a la nostra pàgina web: https://www.puigcerda.cat/ca/actualitat/noticies/el-xef-martin-comamala-del-restaurant-539-plats-forts-opta-al-premi-millor-cuiner-2023/