Es presenta la 27a edició de la Festa del Trinxat en roda de premsa

15/02/2024
Ajuntament de Puigcerdà

Amb la intenció de donar-li un impuls turístic, així com un major protagonisme als cuiners i als restuarants participants, l'edició d'enguany inclourà algunes novetats suculentes tant pels assistents com pels cuiners

L’Ajuntament de Puigcerdà va presentar aquest passat dimarts en roda de premsa la 27a Festa del Trinxat amb algunes novetats i amb la intenció de donar-li un impuls turístic a aquest esdeveniment tan esperat pels amants de la cuina cerdana.

La principal novetat d’aquesta 27a edició, que ha sigut organitzada conjuntament per les regidories de Turisme i Festes, és la creació del concurs “Trinxat de l’Any”. Tal com ha explicat el regidor de Festes, Pol Ravetllat, en aquesta competició culinària es tindran en compte aspectes com el sabor i la textura, el cuinat de la rosta, l’originalitat, l’aspecte o l’emplatat. 

En aquest cas, un jurat popular serà l’encarregat de designar el títol, dotat amb un trofeu i un pin que el restaurador guanyador podrà exhibir al seu establiment per promocionar tant el plat com la festa durant tot l’any.

Per altra banda, el tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Francesc Armengol, ha anunciat que enguany, amb la intenció de fer més fluida l’entrada a l’esdeveniment, les portes s’obriran a partir de les 20.30h i el sopar donarà principi a les 21.00h.

Com és habitual, la Festa del Trinxat està tenint una gran acceptació entre locals i visitants. De fet, ja s’han venut més de 800 tiquets dels gairebé 1000 disponibles, així que les persones interessades en acudir encara trobaran places disponibles a algunes de les taules. 

Recordem que el preu de les entrades, que es poden adquirir a l’oficina de Turisme de Puigcerdà, és de 30 €.

Des de l’Ajuntament de Puigcerdà volem agrair als més de 20 restaurants  i pastissers participants, als espònsors i col·laboradors i a totes les persones que fan possible cada any que la principal mostra gastronòmica de la comarca es pugui portar a terme a la nostra Vila.

Trobareu més informació sobre la Festa del Trinxat a puigcerda.cat/trinxat.