- L’Ajuntament ▾
-
Serveis ▾
- Accés a la informació pública
- Comerç i mercats
-
Cultura
- Diada de Catalunya 2024
- Sardanes Estiu 2024
- Festival de Música de la Cerdanya 2024
- Festival Transfronterer Puigcerdà - Bourg Madame 2024
- Festa Major del Roser de Puigcerdà 2024
- Festa de l'Estany 2024
- Festa de la Mare de Déu de la Sagristia 2024
- Setmana Cultural del Roser 2024
- Revetlla de Sant Joan 2024
- Sant Jordi 2024
- Arxiu Comarcal de Cerdanya
- Biblioteca Comtat de Cerdanya
- Museu Cerdà
- La llegenda de la Vella de l'Estany
- Notícies de Cultura
- Educació
-
Esports
- Poliesportiu de Puigcerdà
- Esdeveniments Esportius 2025
- 12ª Caminada de la Sèquia
- 41 Cursa Popular d'Age 2024
- Basquet 3x3 Puigcerdà
- XLV Concurs Infantil de Pesca
- Cursa de l'Estany 2024
- 36ª Travessia de l'Estany de Puigcerdà 2024
- 26ª Mitja Marató de Puigcerdà 2024
- Puigcerda Half Marathon 2024
- Semi Marathon Puigcerda Pyrenees 2024
- 12ª Sant Silvestre Puigcerdà 2024
- Agenda esportiva
- Voluntariat
- Entitats esportives
- Habitatge
- Joventut
- Medi Ambient
- Mobilitat
- Ràdio Puigcerdà
- Policia Local
- Sol·licitud d'ús d'un local de titularitat municipal
- Turisme
- Urbanisme, Obres i Activitats
- El municipi ▾
- Coneix Puigcerdà ▾
- Actualitat ▾
- Inici>
- Actualitat ▾>
- Notícies de Puigcerdà>
- GASTROPIRINEUS 2020 - Sessions de cuina del dimarts 20 d'octubre al matí
GASTROPIRINEUS 2020 - Sessions de cuina del dimarts 20 d'octubre al matí
20/10/2020
Ajuntament de Puigcerdà
- “Ada Parellada amb Formatges Cadí”. A càrrec d’Ada Parellada del restaurant Semproniana de Barcelona.
- “Productes excel·lents per les elaboracions de la bona cuina del territori”. A càrrec de Pere Arpa del resturant Ca l’Arpa de Banyoles.
- “Cuina amb mel de muntanya”. A càrrec de Rafel Muria del restaurant Quatre Molins de Cornuella de Montserrat.
- “Els nous conceptes de la cuina tradicional i moderna compartida”. A càrrec de Mateu Casañas dels restaurants Compartir de Cadaqués i Disfrutar de Barcelona.
Arran de les mesures sanitàries vigents, les jornades s'han de seguir de forma online, de manera que les ponències i sessions de cuina en directe, que tenen lloc a les instal·lacions del Museu Cerdà, es retransmetn en directe pel canal de Youtube "Gastroevents Online".
Més informació a www.gastropirineus.com.