GASTROPIRINEUS 2020 - Sessions de cuina del dimarts 20 d'octubre al matí

20/10/2020
Ajuntament de Puigcerdà
  • “Ada Parellada amb Formatges Cadí”. A càrrec d’Ada Parellada del restaurant Semproniana de Barcelona.
  • “Productes excel·lents per les elaboracions de la bona cuina del territori”. A càrrec de Pere Arpa del resturant Ca l’Arpa de Banyoles.
  • “Cuina amb mel de muntanya”. A càrrec de Rafel Muria del restaurant Quatre Molins de Cornuella de Montserrat.
  • “Els nous conceptes de la cuina tradicional i moderna compartida”. A càrrec de Mateu Casañas dels restaurants Compartir de Cadaqués i Disfrutar de Barcelona.

 

Arran de les mesures sanitàries vigents, les jornades s'han de seguir de forma online, de manera que les ponències i sessions de cuina en directe, que tenen lloc a les instal·lacions del Museu Cerdà, es retransmetn en directe pel canal de Youtube "Gastroevents Online".

Més informació a www.gastropirineus.com.