L’Ajuntament de Puigcerdà activa un nou canal de difusió d’informació a través de WhatsApp per agilitzar la comunicació amb la població

21/10/2023
Ajuntament de Puigcerdà

El consistori ha obert un nou canal d'informació municipal perquè els veïns i veïnes puguin estar al dia de tot el que passa a la Vila

Vols donar-te d’alta? Si t’interessa rebre tota l’actualitat municipal en temps real al teu mòbil, només has d’accedir a l’enllaç (https://whatsapp.com/channel/0029VaCF1yzCsU9LRhqqiu1N) i clicar al botó “Seguir”.

Cal remarcar que en cap moment t’afegirem a un grup de WhatsApp i que ningú tindrà accés el teu número de telèfon, el teu nom ni la teva foto de perfil.

També s’ha de destacar que aquest és un canal unidireccional, és a dir, no permet interactuar entre els seus membres ni serveix per contactar directament amb l’Ajuntament. El servei té únicament un caràcter informatiu i no substitueix cap altre tràmit administratiu per comunicar incidències o queixes.

Per aquest propòsit, recordeu que disposeu d’altres vies de comunicació amb el consistori, com ara la bústia de la nostra pàgina web (www.puigcerda.cat), el telèfon 972 88 06 50, el correu electrònic comunicacio@puigcerda.cat o les nostres xarxes socials.

L’Ajuntament de Puigcerdà continua apostant per la comunicació digital i les xarxes socials per tal de seguir acostant-se a la ciutadania i oferir un millor servei i atenció, alhora que reforçar la cohesió i la dinamització de la nostra Vila.