L'Ajuntament de Puigcerdà atorga els premis del Concurs de Poesia de Nadal

20/12/2023
Ajuntament de Puigcerdà

Les poesies guanyadores seran incloses en la felicitació de Nadal de l'Ajuntament de Puigcerdà, que aquest any es farà arribar a famílies, entitats i associacions de forma digital a través de les xarxes socials, la pàgina web i email

Aquest passat dilluns es va fer entrega dels premis del Concurs de Poesia de Nadal que, com ja és tradició, l’Ajuntament de Puigcerdà organitza cada any per a confeccionar la felicitació nadalenca que el consistori fa arribar als vilatans i vilatanes. 

El guanyador de la categoria d'adults va ser, com a l'anterior edició, el professor del Col·legi Episcopal de Lleida, Joan Lluís Calderó, amb un poema titulat "Carat Nadal".

Pel que fa a la categoria infantil, la poesia guanyadora va ser "Tres desitjos de Nadal", la qual ha sigut creada per la classe dels Esquirols de primer de primària de l’escola Llums del Nord de Puigcerdà.

Ambdues poesies seran incloses en la felicitació de Nadal de l'Ajuntament de Puigcerdà, que aquest any es farà arribar a famílies, entitats i associacions de forma digital a través de les xarxes socials, la pàgina web i correu electrònic.